Berea te ajut─â s─â te refaci dup─â efort

1 2 jpg jpeg

Probabil c─â p├ón─â acum exact a┼ča v─â g├óndea┼úi la bere, ca la o b─âutur─â revigorant─â, apreciat─â pentru ingredientele naturale (ap─â, orz, hamei ┼či drojdie), pe care o consum─âm cu prietenii. ├Äns─â, ceea ce nu este ┼čtiut de foarte mult─â lume, sunt propriet─â┼úile sale nutritive.

Ea con┼úine vitamine, minerale ┼či antioxidan┼úi esen┼úiali. Pe l├óng─â acestea, studiul realizat ├«n comun de cercet─âtorii spanioli de la Facultatea de Medicin─â din Granada ┼či cei de la Consiliul Superior de Cercet─âri ┼×tiin┼úifice din Madrid prezint─â o nou─â calitate a berii: un consum moderat de bere dup─â realizarea exerci┼úiilor fizice reface pierderile hidrominerale care se produc prin transpira┼úie, facilit├ónd astfel o recuperare rapid─â a organismului dup─â exerci┼úiul fizic.

Berea aduce elemente care ├«nlocuiesc pierderile ocazionate de exerci┼úiile fizice cum sunt aminoacizii, diverse minerale, vitaminele din grupa B ┼či antioxidan┼úi.

Printre alte propriet─â┼úi, berea se caracterizeaz─â prin efectul marcat r─âcoritor ┼či puterea de reducere a senza┼úiei de sete.

Sportul ├«nseamn─â mi┼čcare ┼či s─ân─âtate. Orice tip de sport ├«nseamn─â un plus de s─ân─âtate, indiferent de natura lui. Iat─â cum erea ┼či sportul se completeaz─â ├«n mod armonios.