Aşa scapi rapid de durerile de gât!

1 2 jpg jpeg

Ghimbir

Durerea devine suportabilă sau dispare cu totul dacă faci gargară cu tinctură de ghimbir. De 3 ori pe zi, diluează o linguriţă de tinctură de ghimbir în 100 ml de infuzie sau apă. Remediul este util şi în afecţiuni respiratorii, astenie, tulburări de apetit, indigestie, rău de maşină.

Muguri de plop

Cu tinctură de muguri de plop nu numai că vei alunga durere de gât, ci îţi vei şi creşte imunitatea. Are efect antibacterian şi antiinflamator.

Amestecă 4 linguriţe de tinctură cu o lingură de miere. Din acest amestec, ia câte o linguriţă la distanţă de o oră până se termină.

Refă procedeul şi în următoarele 2 zile, chiar dacă durerea dispare, pentru că leacul este util în perioada de tratare a bronşitei, amigdalitei, tusei.

Miere cu tinctură de brad

Răşina de brad este un alt remediu care merită încercat dacă te sâcâie durerea de gât, tuseşti sau te chinuie mai multe simptome de răceală.

De 3 ori pe zi, combină o linguriţă de tinctură de răşină de brad cu o lingură de miere. Urmează acest tratament naturist pe parcursul a 3 sau chair 5 zile, dacă simptomele se manifestă pe o perioadă mai lungă de timp.