Aşa alungi durerile de spate fără medicamente!

1 2 jpg jpeg

Oricare dintre aceste extreme duc în acest punct, aşa că ar trebui să te fereşti de ele. Însă, dacă ajungi să ai dureri de spate, ar fi bine să mergi să te vadă un medic pentru a-ţi prescrie tratamentul necesar.

Însă, dacă chiar nu ai cum să mergi la spital, poţi încerca câteva remedii naturiste care te pot ajuta să ameliorezi această problemă. Iată-le pe cele mai eficiente:

Infuzie din coajă de tei

Infuzia de coajă de tei te poate ajuta să ameliorezi durerile neplăcute de spate. Iată cum se prepară: ai nevoie de100 de grame de coajă de tei. Se fierb în doi litri de apă la foc mic până ce se evaporă un sfert din cantitatea de apă. Este necesar să urmaţi o cură cu acest ceai timp de 21 de zile. Se bea câte 50 de ml înainte de fiecare masă principală a zilei.

Gheaţă

Un remediu grozav împotiva durerilor de spate este şi gheaţa. Ameliorează rapid durere de spate acută, survenită brusc. Pune gheaţă pe zona cu probleme (nu direct pe piele, se înfăşoară înainte într-un tifon) şi las-o pe zona cu probleme timp de un sfert de oră.

Gheara diavolului

Şi gheara diavolului îi poate veni de hac acestei probleme insuportabile. În 250 de mililitri de apă clocotită se pun 1,5 grame de rădăcină uscată din această plantă. Se lasă la infuzat timp de opt ore şi se bea înainte de prânz şi de cină câte 125 de ml.

Duş cu apă fierbinte

O alternativă de a scăpa de durerile de spate este duşul cu apă fierbinte. După 10 minute durerile vor începe deja să scadă în intensitate.

Cremă cu capsaicină

Se pare că un remediu extrem de eficient este crema cu capsaicină, care se obţine din ardei iute. Aceasta poate fi cumpărată din farmaciile naturiste. Se aplică de trei ori pe zi pe zonele cu probleme, în strat foarte subţire.