Apa alcalină ajută inima şi ficatul!

1 2 jpg jpeg

Apa alcalină neutralizează reziduurile acide din corpul omenesc şi le lichefiază pentru a fi eliminate prin organele excretoare.

Aproape toţi oamenii suferă, din cauza greşelilor de alimentaţie şi a poluării mediului, de prea multă aciditate în corp. Hrana pe care o consumăm arde împreună cu oxigenul din celule pentru a produce energie. Din cauza arderilor deficitare, hrana se transformă în reziduuri acide, pe care corpul le elimină, în parte, prin urină, respiraţie şi transpiraţie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sânge şi în ţesuturi.

Tratamentul cu apă alcalină a fost considerat de succes de către societăţile medicale japoneze pentru următoarele boli: dureri de cap, artrită, afecţiuni ale aparatului circulator, aritmii funcţionale ale inimii, epilepsie, dislipidemii, astm bronşic, tuberculoză, meningită, boli ale ficatului şi rinichilor, stări de vomă, gastrită, diaree, hemoroizi, diabet, constipaţie, boli de ochi, cancer la organele genitale, dereglări menstruale, boli ale urechilor, nasului şi gâtului.

5 paşi de tratament

Dimineaţa, imediat după trezire, înainte de a vă spăla pe dinţi, beţi 4 x 160 ml apă alcalină (aproximativ o jumătate de litru în total). Apa în care aţi dizolvat remediul alcalin prescris trebuie să fie caldă.

Spălaţi-vă pe dinţi, dar nu mâncaţi şi nu beţi nimic 45 minute.

După 45 minute puteţi bea şi mânca normal.

După micul dejun, prânz sau cină, nu mâncaţi şi nu beţi nimic două ore.

Persoanele în vârstă sau bolnave, care nu pot bea 4 pahare cu apă, pot începe prin a bea apă mai puţină şi să crească treptat cantitatea, până la 4 pahare pe zi.

Aceasta metodă de tratament nu are efecte adverse. La începutul tratamentului este posibil sa fie necesar să urinaţi mai mult, pentru a elimina reziduurile acide.

Cum obţineţi apa alcalină?

Iată câteva produse recomandate de medicina ayurveda pentru alcalinizarea apei.

Vitamina C alcalină (pulbere solubilă în apă) – modifică pH-ul apei de la 6,0 (apa plată) la 8,0

Microhidrina (capsule cu pulbere cu ioni activi de hidrogen) – modifică pH-ul apei de la 6,0 (apa plată) la 8,5

Alka Mine (coral extras din jurul insulei Okinawa Japonia) – modifică pH-ul apei de la 6,0 (apa plată) la 8,0