Acest suc îţi reduce colesterolul!

1 2 jpg jpeg

Ingredientele acestui suc îţi conferă o cantitate importantă de substanţe nutritive esenţiale pe care corpul le absoarbe, îmbuătăţind procesele care ajung să reducă excesul de colesterol. Sucul acţionează şi ca diuretic, susţine scăderea în greutate şi reduce riscul de boli cardiovasculare. Aloe vera are efect antioxidant Cunoscută pentru efectele antiseptice, antiinflamatoare şi antioxidante, aloe vera reduce nivelul colesterolul rău (LDL) şi-l creşte pe cel de colesterol bun (HDL). Elimină toxinele, previne retenţia de lichide şi bolile cardiovasculare datorită faptului că împiedică formarea de plăci de aterom pe artere din cauza colesterolului mărit. Castravetele scade riscul de boli cardiovasculare Substanţele nutritive pe care ţi le procuri din castrevete te ajută să eviţi problema colesterolului mărit. Bogat în apă şi antioxidanţi, previne sintetizarea colesterolului şi reduce oxidarea grăsimilor. De asemenea, reduce formarea plăcilor de aterom, iar potasiul din compoziţia lui ajută la reducerea retenţiei de apă şi la prevenirea hipertensiunii arteriale.

O altă sursă bună de antioxidanţi, grepfrutul scade impactul negativ al radicalilor liberi şi riscul de înfundare a vaselor de sânge din cauza acumulării de plăci de aterom. Fibrele procurate din grepfrut scad absorbţia colestrolului la nivelul intestinelor, îmbunătăţesc digestia grăsimilor.

Dacă ai colesterolul mărit, bea acest suc de 3 ori pe săptămână, dimineaţa, înainte de micul dejun sau în locul mesei de dimineaţă. Ai nevoie de:

-2 linguri de gel de aloe vera

-1 căţel de usturoi

- sucul de la o jumătate de lămâie

-sucul de la 2 grepfruturi

-o jumătate de castravete

Amestecă într-un blender toate ingredientele până la omogenizare. Este important să bei sucul imediat după ce-l prepari, pentru a nu-şi pierde din proprietăţi.