Această băutură combate balonarea!

1 2 jpg jpeg

De cele mai multe ori de fiecare dată când apare o problemă de sănătate alegi să mergi la medic şi să urmezi un tratament medicamentos. Dacă problema ta este balonarea sau constipaţia, cel mai bine este să cauţi ajutorul în natură.

Remediul natural care va avea grijă de buna funcţionare a tranzitului tău şi te va face să uiţi de discomfortul abdominal este foarte simplu de făcut chiar la tine acasa şi îţi va asigura şi o doză de energie pe tot parcursul zilei.

Mai mult de atât este cunoscut faptul că medicamentele în timp pot avea reacţii adverse sau pot crea dependenţă, în timp ce alimentele nu pot decât să contribuie la menţinerea stării tale de bine.

Află care sunt alimentele care provoacă balonare AICI

Uşurează-ţi digestia cu ananas!

Beneficiile ananasului pentru sănătate sunt numeroase
 jpeg

Deliciosul fruct are foarte multe minerale, vitamine şi nutrimenţi benefici pentru buna funcţionare a organismului tău.

Secretul este să consumi ananas proaspăt şi nu pe cel din conservă sau din compot deoarece în felul acesta îţi vei servi o mare doză de zahăr şi aditivi alimentari deloc prietenoşi cu sănătatea ta.

Ananasul are un puternic efect antioxidant şi detoxifiant, are puţine calorii şi este un adevărat pansament pentru sistemul tău digestiv şi nu numai.

Cum prepari sucul de ananas contra balonării

Tot ce trebuie să faci pentru a combate balonarea şi a avea grijă de sistemul tău digestiv mai ales este să îţi cumperi un ananas, 2 tije de fenicul, 2 tije de ţelină şi o bucată de ghimbir cam de 2-3 centimetri.

După cum poţi observa vei folosi doar alimente sănătoase şi pline de nutrimeţi de calitate.

Pune jumătate de ananas în blender alături de celelelate ingrediente, adaugă un pahar de apă pentru a deveni un pic mai lichid sucul şi mixează-le.

Dacă ţi se pare că este prea gros poţi să ami adaugi apă pănâ când obţii consistenţa dorită.

Bea acest amestec dimineaţa pe stomacul gol şi vei vedea cum vei scăpa de balonare de constipaţie şi abdomenul tău va căpăta un aspect plat şi frumos.

Enzimele conţinute de ananas va îmbunătăţi digestia ta, poţi chiar să mai consumi câteva felii de ananas la prânz ca şi gustare.

Ţelina vine să suplimească activtatea ananasului şi combate retenţia de apă iar feniculul şi ghimbirul vor acţiona asupra florei intestinale.

Vei obţine prin acest amestec o băutură tonică, revigorantă ce o poţi savura şi pe parcursul zilei dacă simţi nevia însă nu seara.