5 ponturi să scapi mai uşor de negi

2 jpg jpeg

Iată cele mai eficiente remedii naturiste care vor face ca această problemă să fie doar o urâtă amintire!

Usturoi pisat şi oţet de mere

Una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de negi este usturoiul pisat stropit cu oţet de mere. Acesta trebuie aplicat direct pe zona cu probleme şi lăsat să acţioneze timp de câteva minute. Acest tratament trebuie repetat în fiecare zi până când negii dispar.

Suc de rostopască

Şi sucul de rostopască s-a dovedit a fi un remediu excelent împotriva negilor. Ce trebuie să faci? Tamponează negii cu suc proaspăt de rostopască, de 3 ori pe zi. Tratamentul trebuie repetat timp de o lună. După această perioadă, negii se vor usca şi vor cădea.

Tinctură de propolis

În fiecare dimineaţa şi seară, unge negii cu un tampon îmbibat în tinctură de propolis. Fă acest lucru până când reuşeşti să elimini inestetica problemă.

Bicarbonat de sodiu

Amestecă o linguriţă de bicarbonat de sodiu cu două linguri de apă plată. Aplică pasta obţinută pe negi, de trei ori pe zi, lăsând de fiecare dată cel puţin o oră să acţioneze.

Coajă de lămâie şi oţet de mere

Pentru a scăpa de negi, merită să încerci şi un tratament naturist pe bază de coajă de lămâie şi oţet de mere. Pune într-un recipient coaja de la o lămâie şi 6 linguri de oţet de mere. Lasă la macerat 7 zile, apoi îmbibă un tifon şi aplică-l pe negi. Repetă procedura zinic, timp de 21 de zile.