4 alimente care împrospătează RESPIRAŢIA

1 2 jpg jpeg

Mestecaţi pătrunjel. Câteva frunze pe zi sunt de ajuns pentru a îmbunătăţi simţitor respiraţia. Aceasta deoarece pătrunjelul are proprietăţi antibacteriene.

Consuma┼úi fistic. Este un alt aliment minune deoarece are propriet─â┼úi antiseptice ┼či poate sc─âdea aciditatea din cavitatea bucal─â. Mestecarea de fistic scade cantitatea de bacterii din cavitatea bucal─â, ceea ce ar putea duce ┼či la ameliorarea mirosului nepl─âcut.

Semin┼úele de chimen sunt recunoscute din vremuri str─âvechi drept antibacteriene. De┼či efectul lor nu este la fel de notabil ca al mentei, se poate spune c─â sunt un ajutor bun pentru ├«mprosp─âtarea respira┼úiei.

Guma de magnolie, recunoscut─â p├ón─â acum pentru tratarea gre┼úurilor, a indigestiei ┼či a durerilor menstruale, poate fi folosit─â cu succes ┼či pentru ├«mprosp─âtarea respira┼úiei.