VIDEO Soluţii la-ndemână pentru un păr ca-n reclame

Vedetele folosesc un tratament cu botox pentru păr jpeg

Părul femeilor trece zilnic prin multe procese de îngrijire. Se stie că aceste tehnici de coafare dăunează foarte mult părului şi, cu toate acestea, nu suntem dispuse să renunţăm la ele. Dacă nu îţi permiţi să apelezi la un tratament special, e bine să ştii că poţi avea grijă de părul tău acasă, cu ajutorul câtorva ingrediente pe care le găseşti chiar în bucătărie.

Uleiul de măsline

Uleiul de măsline nu este folosit doar pentru salate. Datorită proprietăţilor sale, acesta este foarte des utilizat pentru tratamentele faciale, dar şi pentru îngrijirea părului. Încăzeşte uleiul de măsline, dar asigură-te că nu e atât de cald încât sa-ţi afecteze scalpul. Întinde-l pe toată suprafaţa parului, dar şi la rădăcini. Aşteaptă 30 de minute după care înlătură uleiul prin clătire cu apă călduţă. Vei observa nu numai o creştere accelerată a părului, dar şi un luciu care îi va oferi părului tău un aspect plăcut.

Mască cu albuş

Alt ingredient minune ce se găseşte în bucătărie este albuşul de ou. Este bogat în vitamine şi are efecte benefice asupra părului tău. Pentru a forma o mască regeneratoare este nevoie de trei albuşuri pe care le poţi combina cu ulei de măsline sau ulei de ricin. Aplică masca pe toată suprafaţa părului, iar după 30 de minute clăteşte bine cu apă caldă.

Pentru ca părul tău să aibă un aspect plăcut şi să crească mai repede este recomandat ca la interval de 2-3 luni sa îţi tunzi vârfurile.