VIDEO: Măşti naturale de îngrijire a părului

Vedetele folosesc un tratament cu botox pentru păr jpeg

Rade într-un bol un avocado (fără coajă), adaugă două-trei linguriţe de miere şi amestecă foarte bine până devine ca o pastă, apoi adaugă câteva picături de lămâie sau de portocală. Aplică amestecul pe părul umed, după şamponare.

Lasă-l să acţioneze timp de 25 de minute, după care clăteşte părul, fără a mai aplica şampon sau balsam, ci doar cu apă călduţă. La final, dă cu un jet de apă rece pe păr, evitând pielea capului. Mască cu maioneză pentru păr uscat

Maioneza poate fi folosită ca un excelent tratament pentru părul degradat. Aplică maioneza pe părul uscat, începând prin a masa scalpul şi rădăcinile. Întinde apoi pe întreaga lungime a părului, iar dacă acesta este degradat la vârfuri, poţi insista asupra acestei zone.

Înfăşoară-ţi părul într-o folie de plastic, iar peste aceasta pune un prosop cald şi lasă maioneza să acţioneze timp de 30 de minute. Spală-te apoi pe cap aşa cum faci de obicei, dar fără a mai folosi balsam.

Dacă ai îţi cade părul, această mască este un remediu excelent. Amestecă într-o cană două linguri de ulei de măsline cu un gălbenuş de ou (sau două, în funcţie de lungimea părului). Toarnă apoi în palma puţin produs şi aplică-l pe părul uscat, masând bine, până ce acesta pătrunde în păr.

ontinuă acest procedeu până când ai acoperit tot părul de produs, după care înfăşoară-l într-un prosop cald. Aşteaptă timp de 10 minute, apoi spală-ţi părul în mod obişnuit.

Pentru părul subţire şi lipsit de volum prepară o dată pe săptămână o mască din argilă verde, ulei de măsline (cinci picături) şi ulei de cimbru (cinci picături). Aplică tratamentul pe toată lungimea firului de păr, lasă-l să acţioneze 20 de minute, apoi clăteşte părul şi şamponează-l.

Părul tău este lipsit de strălucire? Atunci încearcă o mască simplă din iaurt şi aloe. Rupe o frunză de aloe vera şi amestecă într-un recipient seva cu 150 g de iaurt. Aplică apoi masca pe păr, masând foarte bine scalpul. Lasă compoziţia să acţioneze timp de 20 de minute, apoi spală-te cu şampon. Extractul natural de aloe este benefic atât firului de păr, cât şi scalpului, combătând cu succes mătreaţa.