Veninul de albine întinereşte pielea

1 2 jpg jpeg

În urma unei şedinţe cosmetice de numai o oră şi jumătate obţineţi un efect de reîntinerire facială ce poate rezista până la trei săptămani. Este vorba despre o alternativă naturală la clasicul tratament cu toxina botulinică.

Acest ingredient, folosit de catre specialiştii cosmeticieni se remarcă printr-o acţiune multiplă:

1. Restabileşte echilibrul natural al pielii printr-o hidratare puternică

2. Are o acţiune regeneratoare: stimulează producţia de colagen şi elastină, fapt ce duce la reducerea ridurilor, tonifierea musculaturii şi obţinerea fermităţii ţesuturilor

3. Accelerează circulaţia sangvină, astfel încât pielea este mai bine hranită

4. Acţioneaza ca o barieră împotriva factorilor de mediu: împiedică pierderea apei, stimuleaza refacerea pielii după lovituri sau expunere la soare, ameliorează cicatricele.

“Tratamentul pe bază de venin de albine este indicat persoanelor cu un ten matur, cu riduri accentuate, ce necesită o refacere completă. Efectul veninului de albine este potenţat in momentul asocierii sale cu alte produse apicole precum mierea, polenul sau lăptişorul de matcă”, a explicat Neli Pfeiffer, specialist cosmetician, manager Apiestetic.

Efectul poate dura până la o lună

Efectul tratamentului cosmetic cu venin de albine se face simţit dupa 1-2 zile şi dureaza până la 3-4 saptamani.

“Concentraţia de venin de albine diferă în funcţie de gradul de maturitate al tenului, astfel încât efectul pentru un ten îmbătranit şi matur să fie cât mai vizibil şi de durată. Prima reacţie a tenului la acest tratament este de deshuamare profundă, ce va lăsa la iveală, după căteva zile un ten perfect regenerat. Tratamentul cosmetic cu venin de albine este recomandat persoanelor cu ten matur, de peste 35 de ani. Nu îl indic persoanelor până în vârsta de 35 de ani deoarece acestea nu prezintă dezechilibre majore ale epidermei, iar un astfel de tratament nu le-ar fi eficient ci din contra ar lucra pe un fond sănătos”, a explicat Neli Pfeiffer.

Tratamentul pe bază de venin de albine, cu efect de microlifting al tenului este indicat a fi realizat în zile fără caniculă, deoarece veninul de albine accelereaza circulaţia sangvină, simptom deja existent din cauza căldurii.

De asemenea, tratamentul este contraindicate persoanelor alergice la produse apicole, la venin de albine sau persoanelor cu inceput de cuperoza.

Cum ştii dacă ai alergie la produsele apicole?

Testati produsele pe mai multe zone mici ale corpului. Senzaţia pe care trebuie să o resimţiţi trebuie să fie de încălzire şi confort local. Dacă aveţi o senzaţie de înţepătură şi mâncărime, atunci înseamnă ca prezentaţi o alergie la ingredientele acestui tratament.