Trei băuturi care te întineresc!

2 jpg jpeg

Pentru o piele catifelată

Ai nevoie de o jumătate de cană de apă, 6 ceşti cu salată verde tocată, o jumătate de ceaşcă de ţelină mărunţită, 7 ceşti de spanac, o pară sau un măr (fructul trebuie curăţat şi taiat bucăţele), o banană şi 2 linguri de suc de lămâie.

Mai întâi se pune în blender apa şi salata verde şi se amestecă la o viteză mică, până când amestecul se transformă într-o pastă. Treptat se creşte viteza, timp în care se adaugă restul ingredientelor, lăsând la urmă banana şi sucul de lămâie.

Pentru un păr strălucitor

Ai nevoie de 2 linguri de seminţe de chia, 2 ceşti de lapte de migdale neîndulcit, o jumătate de linguriţă de scorţişoară şi o jumătate de linguriţă de extract de vanilie. Ca îndulcitor natural poţi folosi praf de ştevie.

Mai întâi se toarnă laptele de migdale într-un pahar după care se adaugă seminţele şi se lasă să stea timp de 15 minute, după care se adaugă şi restul ingredientelor.

Info: Seminţele de chia sunt bogate în antioxidanţi, vitamine, acizi graşi Omega-3, fibre şi minerale, care lucrează împreună pentru menţinerea frumuseţii şi sănătăţii podoabei capilare.

Pentru estomparea ridurilor

Prepară un ceai folosind următoarele ingrediente:ghimbir (curăţat şi tăiat), apă filtrată, sucul de la o jumătate de lămâie, ardei iute şi praf de ştevie.

Ghimbirul se pune într-un vas, după care se adaugă o jumătate de cană de apă fiartă şi se lasă să stea pentru câteva minute. Ceaiul se strecoară, după care se adaugă restul ingredientelor. Ultimele două ingrediente se adaugă în cantitatea dorită, în funcţie de preferinţe.