Tratament naturist pentru cearcăne

1 2 jpg jpeg

Tratament naturist pentru cearcăne: cartoful

Unul dintre remediile care are efecte rapide împotriva cearcănelor este cartoful. Tai felii subţiri şi pune-le pe ochi aproximativ 15 minute zilnic. Cartoful reduce cearcănele datorită proprietăţilor antiinflamatoare. În acelaşi timp, hidratează pielea. Tratament naturist pentru cearcăne: sucul de lămâie

Pentru zona sensibilă din jurul ochilor, încearcă o soluţie pe care o prepari din zeama de la o lămâie, pe care o amesteci cu două linguri de apă. Înmoiun tifon şi aplici pe pielea din jurul ochilor. Laşi să acţioneze un sfert de oră, apoi te clăteşti cu apă călduţă.

O altă soluţie ieftină şi la îndemână este gheaţa. Pune gheata într-un tifon si aplic-o în zona de sub ochi. De folos este şi ceaiul de muşeţel. După ce prepari ceaiul - păstrează plicurile. Le laşi la frigider până se răcesc şi apoi le pui pe ochi, aproximativ 30 de minute.

Un amestec pe care îl obţii din pulbere de frunze de mentă şi câteva picături de suc de lămâie te vor ajuta să scapi de neplăcutele cearcăne. Prepari amestecul, apoi ştergi uşor zona de sub ochi cu bucăţi de tifon înmuiate în remediu. Nu uita, de asemenea, să bei cel puţin doi litri de apă în fiecare zi.