Reţete cu fulgi de ovăz pentru frumuseţea părului

1 2 jpg jpeg

Masc─â pentru str─âlucirea p─ârului

Se ├«nc─âlzesc 6 linguri de lapte, se amestec─â cu 3 linguri de fulgi de ov─âz r├ó┼č┬şni┼úi (pul┬şbere) ┼či se las─â s─â se um┬şfle. Se adaug─â jum─âtate de linguri┼ú─â de ulei de migdale ┼či c├óte trei pic─âturi din vitaminele E ┼či A. Aplic─â masca pe p─âr, ├«nvele┼čte p─ârul ├«ntr-un prosop ┼či las-o s─â ac┼úioneze 20-30 de minute. Cl─âte┼čte cu ap─â c─âldu┼ú─â, apoi ┼čamponeaz─â p─ârul.

Masc─â pentru p─âr deteriorat

Se zdrobe┼čte o banan─â, se amestec─â cu 4-5 linguri de fulgi de ov─âz r├ó┼čni┼úi, o lingur─â de lapte ┼či ulei de m─âs┬şline, un g─âlbenu┼č de ou b─âtut bine. Masca se aplic─â pe p─ârul curat ┼či uscat, timp de 30 de minute, apoi se cl─âte┼čte cu ap─â c─âldu┼ú─â.

Masc─â pentru p─âr uscat

Se amestec─â dou─â linguri de ulei de m─âsline cu dou─â linguri ceai de mu┼če┬ş┼úel fierbinte ┼či dou─â linguri de fulgi de ov─âz. Se aplic─â masca pe p─âr, timp de 30-40 de minute, se cl─âte┼čte, apoi se spal─â p─ârul cu un ┼čampon bl├ónd.

Masc─â pentru p─âr gras

Se amestec─â 3-4 linguri de f─âin─â de ov─âz cu o lin┬şguri┼ú─â bicarbonat de sodiu ┼či 150 ml de ap─â cald─â. Dup─â umflarea fulgi┬şlor, masca se aplic─â la r─âd─âcina p─ârului, prin frecare u┼čoar─â cu v├ór┬şfurile degetelor. Se spa┬şl─â cu ap─â c─âldu┼ú─â du┬şp─â 30 de minute.