Remedii din natură pentru părul deteriorat. VIDEO

1 2 jpg jpeg

Iata 4 remedii din natură pentru părul deteriorat:

Miere, pentru strălucirea parului

Fiind bogată în vitamine, minerale, mierea este o excelentă sursă de sănătate pentru părul deteriorat. Ai nevoie de două linguri de miere, de două linguri de oţet de mere şi de o cană cu apă. Amesteci bine ingredientele, apoi aplici pe păr. Laşi să acţioneze circa zece minute, după care speli bine părul.

Uleiul de măsline hrăneşte părul

Uleiul de măsline este un alt leac foarte eficient, dacă îţi cade părul şi dacă firul de păr este deteriorate, aspru şi se rupe uşor. Nu trebuie decât să pui două linguri de ulei de măsline în palmă, apoi să masezi pielea capului.

Ai grijă, în prealabil, să încălzeşti un pic uleiul. După ce ai masat pielea, acoperă părul până la vârfuri. Strângi părul cu un prosop şi laşi să acţioneze 30 de minute, apoi speli bine părul. Poţi şampona chiar de două ori, astfel încât să fii sigură că ai îndepărtat tot uleiul.

Florile de şofran, ca să ai părul fin

Un ulei esenţial care va reda sănătatea firelor de păr este cel din flori de şofran. Iei câteva picături, aplici pe păr, de la rădăcină până la vârfuri. Apoi îţi acoperi capul cu un prosop, timp de 20-30 de minute.

Ultimul pas este spălarea părului, cu un şampon special, pentru păr uscat. Acest tratament îi va oferi părului tău un aspect strălucitor şi sănătos.

Asul din mânecă, gălbenuşul de ou

Ai nevoie de gălbenuşul unui ou şi de o lingură de ulei de măsline. Le baţi bine într-un bol, după care le aplici la rădăcina firului de păr. Masezi uşor, după care-ţi înveleşti capul într-un prosop, dar nu mai mult de 30 de minute.

La sfârşit, clăteşti bine cu apă călduţă şi cu mult şampon. Este bine să faci acest tratament o dată pe săptămână.