Preferinţele femeilor cu privire la dimensiunea penisului se schimbă în funcţie de situaţie. O spun oamenii de ştiinţă care au aflat ce vor reprezentatele sexului frumos în pat şi în ce condiţii.

Lungimea medie a penisului: 12,7 cm

 

Într-un studiu realizat de oamenii de ştiinţă de la Kings College din Londra publicat în „British Journal of Urology International“ se arată că lungimea medie a penisului - în erecţie – este de până în 13 cm. Oamenii de ştiinţă au folosit 17 studii cu masurători de la peste 15.500 de oameni pentru a determina dimensiunile medii ale penisului.

  

Partenerii cu penis de lungime medie, preferaţi pentru relaţiile de lungă durată

Femeile preferă un penis de lungime mai mare decât media pentru relaţiile intime de-o noapte, dar când vine vorba de parteneri pe termen lung, ele vor unul cu penisul de dimensiune medie, spun oamenii de ştiinţă de la UCLA si Universitatea New Mexico. Folosind modele 3D pentru a evalua mărimea penisului, femeile au fost puse să aleagă penisul preferat din 33 de modele.

„Femeile au preferat un penis de dimensiune mai mare (în special cu o circumferinţă mai mare) pentru partenerii ocazionali,în comparaţie cu cei pe termen lung“,au spus oamenii de ştiinţă.
 

Dimensiunea penisului şi forma corpului, influenţate de atractivitatea sexului masculin

 
În 2013,cercetătorii de la Universitatea Naţională din Australia au analizat legătura dintre dimensiunea penisului şi forma corpului şi modul în care aceastea au legătură cu atractivitatea masculină. Potrivit concluziilor lor,femeile preferă bărbaţii înalţi,cu umeri largi,şolduri înguste şi un penis mare.
 
Ei au obţinut aceste informaţii prin afişarea unor imagini generate de calculator,care prezentau o serie de forme ale corpului şi diferite mărimii ale penisului (între 5 cm şi 13cm). 95% din femeile participante la studiu au spus că mărimea penisului este la fel de importantă ca şi înălţimea partenerului.
 
 

Lungimea degetelor are legătură cu dimensiunea penisului

 
Un studiu realizat în 2011 de oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Cachon Incheon, Coreea, arată că bărbaţii care au degetul arătător mai scurt decât cel inelar par să aibă penisuri de dimensiuni mari.