Actriţa americană Sharon Stone (62 de ani) a dezvăluit ce o ajută să ţină sub control stresul, în această perioadă, de distanţare socială. Este vorba despre un produs accesibil, care ne facem bine încă de dinainte să ne naştem.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film, celebră pentru rolurile din thrillerul SF „Total Recall“ (1990) şi din thrillerul erotic „Basic Instinct“ (1992), pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur.

Cum virusul COVID-19 nu ţine cont de statut, funcţie sau nominalizări importante din industria hollywoodiană, iată că şi Sharon Stone s-a văzut nevoită să găsească soluţia potrivită pentru a face faţă mai uşor stresului asociat cu riscul de îmbolnăvire. Astfel, cu prilejul unui mesaj dedicat celor care petrec Sărbătorile de Paşte, Sharon Stone a mărturisit că cea care îi este prietenă în această perioadă este vitamina B, de fapt, tot complexul vitaminic B.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Re Start. ♥️ Sharon

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Pe pagina sa de Instagram, Sharon Stone a vorbit despre ziua în care am dat restart şi despre cum vom reporni lucrurile într-o lume mai veselă şi mai relaxată. “Vitamina B mi-a fost prietenă în această perioadă. M-a ajutat cu adevărat să controlez stresul, aşa că vă recomand vitamina B şi complexul B”, a spus actriţa urând toate cele bune tuturor celor care o urmărsc

Ce conţine grupul vitaminic B?

Printre cele mai cunoscute vitamine din acestă gamă se regăsesc vitamina B1 şi B12, ambele având o influenţă pozitivă asupra sistemului nervos, deoarece constribuie la calitatea creierului de a memora şi de a dezvolta anumite abilităţi precum atenţia, buna dispoziţie şi un nivel energetic pe tot parcursul zilei.

O altă vitamină importantă este vitamina B9, cunoscută şi sub denumirea de acid folic, vitamină recomandată mai ales gravidelor, pentru ca fătul să se poată dezvolta armonios. Acidul folic asigură sănătatea creierului şi reduce considerabil rata de apariţie a maladiei Alzheimer.

Vitamina B2, atunci când eşti stresat

Această vitamină îi este necesară organismului uman mai ales în perioadele cu stres, deoarece ajută la fixarea fierului în hemoglobină, iar în urma unui efort fizic intens sau în sarcină, organismul resimte această nevoie vitaminică.

Practic, complexul vitaminic B este cel mai complex şi totodată indispensabil corpului tău.

De unde îţi iei vitaminele din complexul B?

Din fericire, aceste vitamine se regăsesc într-o gamp destul de variată de produse, astfel încât îndiferent de dieta urmată să poţi să le consumi, de la oleginoase până la fructe şi legume pe care le poţi consuma pe tot parcursul zilei. De asemenea se regăsesc în ouă, ficat, lactate, ciuperci, fasole, struguri sau chiar şi bere. Berea este recunoscută pentru conţinutul său de sodiu, proteine, vitaminele B3, B2, B6, B9. Consumtă, deci, cu moderaţie, băutura poate fi o adevărataă sursă de vitamina B.

O altă sursă bună o reprezintă cerealele precum orzul, grâul dar şi drojdia de bere.

@instagram