Te poţi programa online la spitalele de stat. Iată la care!

Toți pacienții se pot programa online pentru consultații medicale în regim ambulatoriu, fără să mai fie nevoie să meargă în persoană la unitatea sanitară sau să apeleze diverse numere de telefon.

image

Serviciul de programare online este deja disponibil în șapte din cele 19 spitale administrate de Primăria Municipiului București, prin ASSMB, urmând a fi extins în perioada următoare.

Pacienții pot accesa sistemul integrat de programări online accesând pagina dedicată fiecărui spital:

Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia: http://136.255.160.34:6282/ProgramariOnline/

Spitalul Clinic Colentina: https://programarionline.spitalulcolentina.ro/programarionline

Spitalul Clinic „Prof. Dr. Theodor Burghele”: https://programarionline.burghele.ro:8443/programarionline

Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”: https://programarionline.spcaroldavila.ro:8443/ProgramariOnline/

Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”:

https://programarionline.spital-obregia.ro/programarionline/

Spitalul Clinic Colțea: https://programarionline.coltea.ro/programarionline/

Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa”: http://programarionline.spitalmalaxa.ro:8081/programarionline/

Programarea online aduce serviciile medicale mai aproape de pacienți, în paralel cu beneficii substanțiale pentru activitatea medicilor și a spitalelor, în general:

Accesibilitate - Programarea online asigură un acces facil pacienților la serviciile medicale, eliminând necesitatea deplasării fizice sau a apelului telefonic;

Transparență - Afișarea intervalelor orare libere permite programarea transparentă a pacienților, eliminând intervențiile de orice tip;

Eficientizare - Medicul are acces în orice moment la lista pacienților programați în ambulatoriu, și își poate organiza timpul astfel încât să poată răspunde tuturor solicitărilor;

Creșterea încrederii pacienților în sistemul sanitar - Pacientul știe unde, la ce oră, și la ce doctor anume este programat la consult, iar astfel nu mai este nevoit să aștepte perioade lungi la ușa cabinetului medical.

„Continuăm digitalizarea spitalelor ASSMB în beneficiul pacienților. Am început cu procedurile intraspitalicești, continuăm acum cu programările în ambulatoriu. Facilităm astfel pentru toți pacienții accesul la consultul medical, pentru cele mai diverse specialități, în șapte dintre cele mai solicitate spitale pe care le administrăm. Fără stres, fără aglomerație, direct la medicul dorit! Digitalizarea aduce transparență și eficiență pentru pacienți, dar și pentru medici, iar activitatea spitalelor are doar de câștigat” – Oana SIVACHE, director general ASSMB.

Până la finalul anului, vor fi incluse în sistemul de programări online toate spitalele aflate în administrarea ASSMB. Numărul intervalelor orare disponibile pentru programare online va crește progresiv, pe măsură ce medicii și pacienții vor adopta pe scară largă acest sistem.