Consumabile medicale și produse pentru uz personal - toate în același loc, la Sanrotex!

Foarte multe din obiectele și produsele de uz medical se pot folosi și de cei care nu sunt specializați în domeniu. Un tensiometru, modul de administrare al vitaminelor, folosirea dezinfectanților sau un test rapid - toate pot fi utilizate atât de cei care activează în domeniul medical, cât și de ceilalți. Acum beneficiezi de articole medicale și produse pentru uz personal - toate în același loc!

image

Sanrotex îți pune la dispoziție o varietate de consumabile medicale, mobilier medical, articole de îngrijire personală, teste rapide, dispozitive pentru controlul sănătății și multe altele. Gama largă de produse este ideală pentru saloanele de înfrumusețare, saloanele de spital, clinici sau policlinici. De asemenea, pot fi comandate și produse pentru acasă. Aici este vorba despre medicii sau asistentele care își doresc să fie în permanență pregătiți cu articole medicale pentru orice problemă a familiei sau vecinilor.

Magazinul cu articole pentru controlul sănătății și nu numai dispune de o varietate de articole din domeniul medical, ce pot fi utilizate de către toți clienții. De aici poți beneficia de dezinfectanți, vitamine și suplimente, produse pentru curățenie și menaj, pentru protecție sau produse din tifon pentru o mulțime de accidente. În general, toate aceste articole medicale se regăsesc în majoritatea caselor, deoarece sunt ușor de utilizat și nu necesită prea multe cunoștințe.

Consumabile medicale și produse speciale pentru uzul medical

În această categorie se găsesc o mulțime de produse speciale în materie de consumabile medicale. Chiar dacă sunt numite așa, câteva dintre ele pot fi accesate și de către persoanele care nu activează în domeniul medical. Printre ele se numără banda adezivă (leucoplastul), plasturii sau acele de seringă ce pot fi achiziționate pentru diferite operațiuni. Bineînțeles, în cel din urmă caz trebuie să fie utilizat de către o persoană ce are legătură cu domeniul medical.

Pe lângă aceste produse, se mai pot comanda consumabile precum vata ortopedică, vacutainere, branule, perfuzoare și truse de perfuzie, sonde și canule, consumabile de laborator, consumabile de stomatologie, consumabile generale, articole pentru deșeuri medicale, instrumentar chirurgical, articole de chirurgie, ginecologie, lame de bisturiu sau electrocautere, consumabile pentru ECG, EKG sau ECO, spirometre, articole de sterilizare, fire de sutură sau seringi.

Majoritatea produselor sunt împărțite și în subcategorii, reprezentând mai multe tipuri ale produsului respectiv. Spre exemplu, seringile pot fi pentru insulină sau simple, sterile.

Produse pentru controlul sănătății și monitorizarea acesteia

Pe site-ul sanrotex.ro ai la dispoziție și câteva produse pentru a controla felul în care te simți sau să monitorizezi diferite afecțiuni. În această categorie sunt incluse aparatele pentru aerosoli, tensiometrele, termometrele, stetoscoapele, pulsoximetrele, cântarele, glucometrele și diferite accesorii.

O sănătate îmbunătățită poate fi realizată prin mai multe metode, precum administrarea de vitamine, menținerea unei curățenii optime, cât și dezinfectarea periodică a suprafețelor. Pentru toate acestea sunt disponibile produse pe site-ul sanrotex.ro. Așadar, ai parte constant de articole medicale și produse pentru uz personal - toate în același loc!

Contact:

online@sanrotex.ro

0371 669 339

+40 790 871 000‬‬

+40 372 870 035 (FAX)