Cele mai noi fashion tendinţe: vezi ce modele de ghete şi cizme se poartă în 2023

Un nou an, tendinţe noi şi în fashion! Vrei să ţii pasul cu moda şi să îţi achiziţionezi produse de calitate, dar şi “în trend”? Citeşte mai jos câteva dintre direcţiile propuse în materie de încălţăminte, mai precis pentru ghete şi cizme, pentru anul 2023, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.

image

Fashion trends încălţăminte pentru femei: de la cizme sexy până la ghete practice, dar cu un touch modern

Pentru 2023, designerii nu uită să dezvăluie frumuseţea piciorului unei femei, dar se gândesc totodată şi la comoditate. Vestea bună este că brandurile din domeniu reuşesc să le îmbine fericit, astfel încât să alegi cea mai bună variantă pentru tine.

Cizme înalte… până peste genunchi

Sunt sexy, sunt versatile şi pot fi şi comode pentru că poţi alege între varianta “cu tocuri” sau cea “fără tocuri”. Se potrivesc perfect cu fustele mini, fustele midi cu crăpătură laterală sau chiar cu pantaloni din piele.  

Ghete înalte cu toc masiv

Reînvie era disco cu acest tip de ghete damă pe care le găseşti şi pe Fashion Days într-o mulţime de modele. Le poţi asorta cu aproape orice, de la fuste şi rochii până la pantaloni şi sarafane – la final vei avea cu siguranţă o ţinută care nu va trece neobservată.

Cizme cu vârf ascuţit şi toc subţire

Complimentează frumos piciorul şi amintesc de stilul minimalist al anilor '90: cizmele cu vârf ascuţit şi toc subţire vor face orice ţinută mai şic, mai îndrăzneaţă şi mai cool.

Tendinţe încălţăminte pentru bărbaţi în 2023: de la clasic până la stilul sport nu e decât un pas

La bărbaţi lucrurile par un pic mai simple, dar la fel de interesante: se merge foarte mult pe îmbinarea stilului elegant cu cel casual. De altfel, nu sunt uitaţi nici cei care pun preţ pe un stil de viaţă activ şi care vor să arate asta şi prin încălţăminte.

Ghete de piele ecologică şi material textil, cu un touch sport

Aceste ghete sunt foarte moderne, practice şi potrivite bărbaţilor activi, care integrează în viaţa lor, în mod constant, antrenamentele la sală. Mixul de piele ecologică şi material textil, dar şi design-ul “sporty” face ca acest tip de ghete să fie în topul tendinţelor din 2023.

image

Ghete de piele, clasice, cu şiret

Ce e clasic nu se demodează niciodată, aşa că, dacă îţi doreşti să mergi la sigur, alege pentru 2023 ghetele de piele cu sirec. Găseşti mai multe astfel de modele de ghete bărbaţi pe Fashion Days, aşa că intră pe site şi pune-ţi în coş ghetele preferate.

Ghetele Chelsea – mereu la modă

Pentru stilul casual sau elegant, ghetele Chelsea sunt la fel de potrivite. Cu un istoric care "datează" încă din epoca victoriană, ghetele Chelsea au devenit faimoase în anii '60, după ce membrii formaţiei The Beatles au început să poarte diverse variante ale acestui tip de ghete.

Toate aceste tipuri de ghete şi cizme sunt doar la un click distanţă pentru că pe Fashion Days găseşti toate modelele în tendinţe, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.

Moda 2023 se anunţă una cool, modernă, dar totodată relaxată şi în materie de cizme şi ghete. Aşadar, tot ce trebuie să faci este să selectezi din ce se poartă variantele care se potrivesc corpului, stilului şi personalităţii tale.