Trucuri pentru o viaţă sexuală împlinită după ce aţi devenit părinţi

1 2 jpg jpeg

Studiile spun că, pentru a se bucura de actul sexual, este important ca o femeie să aştepte cel puţin o lună şi jumătate de la naştere. Abia apoi îşi poate relua activitatea sexuală.

Comunicarea cu partenerul, esenţială

Multe femei au nevoie în această perioadă de mai mult de tandreţe decât de sex. Însă ele trebuie să îi explice şi partenerului acest lucru, să îi spui când vei fi pregătită pentru sex şi să nu îl laşi să creadă că nu îl mai doreşti sau că nu îl mai iubeşti.

Spune-i că apreciezi mângâierile lui şi că ai nevoie să fie lângă tine. Nu uita să îi spui cât de important este în viaţa ta, pentru că unii tătici se pot simţi trişti, pentru că au impresia că acorzi mult mai multă atenţie bebeluşului. Încearcă să te porţi cu el ca la începutul relaţiei, când nopţile de amor dintre voi erau pline de pasiune.

Luaţi-vă un moment de răgaz

Bebeluşul este cel mai important pentru ambii părinţi, însă puteţi să găsiţi câteva clipe pe care să le petreceţi doar voi doi şi în care să vă bucuraţi de mângârieri şi îmbrăţişări tandre.

Ca mamă, trebuie să ai răbdare şi să îţi acorzi timpul necesar pentru a te reface după naştere, nu trebuie să te grăbeşti şi să forţezi lucrurile.

Femeile trebuie să aibă încredere în corpul lor

Este normal ca, după naştere, o femeie să nu se mai simtă la fel de atractivă. Multe femei nu se mai simt confortabil în preajma partenerului pentru că au câteva kilograme în plus.

Este important să nu îşi piardă încrederea în ele şi să discute deschis cu partenerul, pentru că sigur acesta le va înţelege. Iar atunci când recuperarea de după naştere este totală, ele se pot apuca de sport, pentru a-şi modela silueta.

Îţi poţi cumpăra o lenjerie sexy, care să te pună în valoare şi cu care să îl iei prin suprprindere pe partener.