Ţi-ai pierdut pasiunea în dormitor? Ele ţi-o redau!

1 2 jpg jpeg

Smochinele

Puţini ştiu că smochinele, aceste fructe care provin din Siria, dau energie celor care le mănâncă şi previn oboseala, datorită unui plus de fier pe care-l aduc. De asemenea, susţin activitatea inimii şi a celulelor sângelui, deoarece conţin potasiu, flavonoide, antioxidanţi, fibre.

Nu întâmplător, se bănuieşte că smochina a fost de fapt fructul interzis gustat de Adam în Rai. Se spune că Adam şi Eva şi-au acoperit apoi părţile intime cu frunze de smochin.

Ghimbirul

Rădăcina de ghimbir are puterea de a stimula sistemult circulator şi de a permite sângelui să irige extremităţile şi corpul în întregime. Are efect tonic şi redă puterea celor aflaţi în convalescenţă, deci şi a celor cuprinşi de oboseală.

Fructele de pădure

Când nu poţi intra în starea necesară sau la o cină în doi mănâncă fructe de pădure. Îţi vor îmbunătăţi circulaţia sângelui, importantă pentru creşterea libidoului. Zmeura, căpşunele, murele proaspete, congelate sau sub formă de dulceţuri nu sunt numai bune la gust, ci şi o sursă excelentă de magneziu care-ţi dă mai multă energie în dormitor.

Avocado

Fructele care au în compoziţie o cantitate mare de vitamina E au reputaţia de a readuce pasiunea în dormitor. Avocado este unul dintre ele. Despre el, nutriţionistul Barbara Klein de la Universitatea din Illinois susţinea că redă vigoarea şi energia celor surmenaţi.

Ciocolata

Dacă alegio un tip de ciocolată care are în compoziţia multă cacao, ai toate şansele să scapi de stress şi să te relaxezi alături de persoana iubită. Ciocolata amăruie creşte nivelul serotonină, neurotransmiţător care produse o senzaţie de plăcere şi o stare de bine. Tot cacaua accelerează circulaţia sanguină prin artere. Astfel, sângele ajunge mai uşor în toate zonele corpului, ceea ce intensifică plăcerea în timpul relaţiilor intime.

Seminţele de dovleac

Sunt o bună sursă de triptofan, aminoacid care stimulează producerea de serotonină la nivelul creierului. Seminţele de dovleac îţi conferă o stare de bine, te relaxează şi-ţi dau dispoziţia necesară pentru a-ţi împărtăşi dragostea.

Pepenele

Şi pepenele se găseşte printre fructele care-i susţin pe cei care au probleme legate de libido. Conţine licopen, cu efect de Viagra pentru corp, deoarece relaxează vasele sanguine şi îmbunătăţeşte circulaţia sângele în corp.

Spanacul

La o cină în doi alege un preparat pe bază de spanac sau o garnitură de spanac. Bogat în magneziu, un mineral care previne inflamarea vaselor sangvine, spanacul creşte fluxul sanguin, ajută sângele să ajungă rapid la extremităţi, ceea ce face totul să se întâmple natural, fără dificultăţi.

Bananele

Mănâncă zilnic sau cât mai des posibil banana, pentru a nu avea probleme în dormitor! Este o alegere bună şi dacă în general mănânci mai sărat. Sodiul din sare afectează circulaţia sângelui în zonele periferice ale corpului, deci şi în cele intime. Contracarezi efectele dietei sărate cu ajutorul bananelor, mai precis a potasiului pe care-l conţin.

Ardeii graşi roşii

Cei de culoare roşie au multă vitamina C, în cantitate dublă faţă de soiurile de alte culori. Tocmai această vitamin are efecte miraculoase asupra stării de spirit. Îţi asigură o imunitate mai bună, dar te şi ajută să scapi de anxietăţi, de depresii şi să te bucuri de o frecvenţă mai mare a raporturilor sexuale.