Iată care sunt cauzele frecvente ale impotenţei!

1 2 jpg jpeg

Este important pentru bărbaţi să înţeleagă cauzele disfuncţiei erectile, ca să poată să se vindece.

Înaintarea în vârstă

Înaintarea în vârstă este principala cauză a disfuncţiei erectile, spun specialiştii, dar mai există cauze de nivel emoţional. Grijile, stresul şi stările depresive şi oboseala accentuată pot duce la astfel de neplăceri. Şi neînţelegerile cu partenera pot avea acest efect asupra bărbaţilor.

Diabetul

Aproape jumătate dintre bărbaţii care suferă de diabet pot avea episoade de impotenţă, din cauză că diabetul poate afecta nervii care răspund de reflexul erectil.

Mulţi bărbaţi care suferă de diabet se pot confrunta cu scăderea fluxului sangvin la nivelul penisului, ceea ce poate duce la impotenţă. Insuficenţa renală poate duce, de asemenea, la impotenţă.

Accidentul vascular cerebral

Mai multe boli neurologice, precum maladia Alzheimer, unele tumori ale creierului, cât şi scleroza multiplă se numără printre cauzele impotenţei.

Bărbaţii care au suferit un accident vascular cerebral sunt, de asemenea, predispuşi la disfunţii erectile. Şi cei care au suferit o intervenţie chirurgicală la nivelul prostatei şi al vezicii urinare pot experimenta astfel de probleme.