TEST: Cât de bine te potriveşti la pat cu partenerul?

1 shutterstock 529565674 jpg jpeg

Fie că sunteţi la început, fie că sunteţi un cuplu „de când lumea”, atracţia sexuală contează foarte mult pentru stabilitatea relaţiei voastre. Cât de bine vă ghiciţi dorinţele? Cât de mult comunicaţi pe plan intim? Testul de mai jos te va lămuri!

Da.

Nu.

Da.

Nu.

Nu.

Da.

Da.

Nu.

Da.

Nu.

Da.

Nu.

Da.

Nu.

Da.

Nu.

Da.

Nu.

Da.

Nu.

Da.

Nu.

Da.

Nu.

Da.

Nu.

Da. Nu.

Rezultate

Fiecare răspuns pozitiv varolează 10 puncte. Dacă ai răspunsuri negative, punctează-le cu câte 1 punct. Adună-le şi vezi care este procentul cunoştinţelor tale.

Compatibilitate sexuală maximă

Dacă scorul tău este mai mare de 60 de puncte, înseamnă că tu şi partenerul tău de cuplu vă potriviţi perfect. Magnetismul dintre voi vă face să fiţi în faţa lumii uniţi şi potriviţi unul pentru celălalt, dar relaţia excelentă din public este determinată de o legătură ideală pe plan intim. Vă completaţi reciproc şi ţineţi cont de părerile partenerului atunci când faceţi dragoste şi dăruiţi. Felicitări! Compatibilitatea foarte bună din punct de vedere sexual vă ajută la consolidarea relaţiei de cuplu.

Relaţie de cuplu cu risc de nepotrivire

Scorul tău se situează undeva sub 50 de puncte? Am vrea să-ţi dăm o veste mai bună, dar îţi vom spune adevărul. Relaţia voastră de cuplu se aseamănă cu un suc proaspăt de portocale băut după ce te-ai spălat pe dinţi cu cea mai mentolată pastă. Nepotrivirea sexuală poate fi educată, dacă există o bună comunicare în relaţia voastră. Vă avertizăm că lucrurile pot deveni complicate şi epuizante. Aveţi personalităţi diferite, dar când e vorba de egoism în materie de sex amândoi sunteţi la fel. Aştepările voastre sunt mari când vine vorba de invitaţii speciale, gesturi de tandreţe şi complimente, însă când vă vine rândul să întoarceţi gesturile începeţi să acuzaţi dureri de cap. De vină poate fi monotonia instalată în relaţie.