Zodii care nu sunt deloc compatibile

1 2 jpg jpeg

Dacă eşti Berbec

De evitat: Fecioara

O persoană născută în zodia Fecioarei se va lovi de spontaneitatea ta, căreia nu prea va şti să-i facă faţă. Şi unde mai pui faptul că tu adori să faci totul în ultimul moment, pe când el plănuieşte totul până la ultimul detaliu, cu câteva săptămâni înainte! De aceea, se vor găsi mereu motive de ceartă.

Dacă eşti Taur

De evitat: Săgetător

Săgetătorul are dorinţă de libertate absolută, de aceea pentru ei este normal să aibă pasiuni extreme. Această trăsătură nu se potriveşte cu firea ta, deloc dornică de aventuri extreme. Îţi trebuie siguranţă, în timp ce Săgetătorul adoră independenţa.

Dacă eşti Gemeni

De evitat: Scorpion

Scorpionul este melancolic, gânditor, chiar pesimist. Aceste ultime trăsături nu se potrivesc cu firea ta mereu veselă, optimistă. Pe deasupra, tu eşti o fire visătoare, în timp ce un Scorpion vede viaţa mai mult în negru.

Dacă eşti Rac

De evitat: Vărsător

Racii au nevoie de stabilitate, în timp ce bărbaţii Vărsător vor libertate. În principiu, cele două nu fac casă bună. Tu eşti sensibilă şi romantică, el nu prea înţelege aceste noţiuni. De aceea, mai bine staţi departe unul de celălalt.

Dacă eşti Leu

De evitat: Taur

Ai nevoie să fii admirat, apreciat de toată lumea, dar Taurul nu ştie să facă astfel de complimente. El caută o relaţie stabilă, în care să se simtă în siguranţă. Aspectul fizic este ultima dintre grijile lui, de aceea nu prea vă aflaţi în aceeaşi barcă.

Dacă eşti Fecioară

De evitat: Berbec

Berbecii sunt antreprenori, hiperactivi, mereu în mişcare. Tu nu faci zgomot în jurul tău. Nu-ţi place să te implici în multe activităţi, spre deosebire de nativii din Berbec. Dar ceea ce te deranjează cel mai mult este lipsa lui de atenţie şi faptul că nu te ascultă.

Dacă eşti Balanţă

De evitat: Peşti

Ca şi tine, persoanele din zodia Peşti sunt cu capul în nori. Acesta este motivul pentru un astfel de cuplu nu poate funcţiona. Mereu indecişi şi indiferenţi... cam periculos, nu?

Dacă eşti Scorpion

De evitat: Balanţă

Persoanele născute în zodia Balanţă sunt schimbătoare, au nevoie mereu de ceva nou, ca să le motiveze. Acest lucru nu este deloc plăcut pentru un Scorpion, care adoră stabilitatea şi cere dovezi de iubire.

Dacă eşti Săgetător

Tu vrei stabilitate, în timp ce persoanele din zodia Berbecului sunt genul cărora le place să trăiască clipa. Săgetătorul este introvertit, tu extravertit. De aceea, nu vă aflaţi pe aceeaşi lungime de undă.

Dacă eşti Capricorn

De evitat: Gemeni

Bărbatul din zodia Gemenilor este un fel de cameleon şi merge până în pânzele albe pentru a cuceri o femeie. Iar femeile Săgetător sunt realiste, cu picioarele bine ancorate în realitate. Geloase, ele nu vor accepta un bărbat căruia îi place să vâneze... alte femei.

Dacă eşti Vărsător

De evitat: Capricorn

Cei născuţi în zodia Capricorn au tendinţa de a fi autoritari, iar tu iubeşti viaţa aşa cum este ea şi ai face orice pentru o lume mai bună. Rişti ca un Capricorn să nu aprecieze eforturile tale, căci el nu prea ştie să vadă viaţa în roz.

Dacă eşti Peşti

De evitat: Leu

Leii au mare încredere în ei, le place să se laude şi să arate că sunt cei mai buni. Tu ai nevoie de atenţie, de dragoste şi apreciere. Nu-ţi place deloc egoismul caracteristic unui Leu.