VIDEO: 4 lucruri pe care bărbatul tău le doreşte în pat

1 2 jpg jpeg

Mai mult timp petrecut alături de partenerul tău nu este echivalent cu mai puţină pasiune. Dacă îţi cunoşti suficient de bine partenerul ar trebui să ştii ceea ce îi stârneşte interesul. În cazul în care nu ai idei, încearcă câteva dintre următoarele lucruri pe care bărbaţii nu le-ar refuza niciodată. Fii tu cea care ia iniţiativa Din când în când este bine să fii tu cea care ia iniţiativa în pat. Altfel, iubitul tău s-ar putea întreba dacă îl mai doreşti sau nu. A fi tu cea care îşi doreşte sex arată faptul că încă mai există pasiune. Îmbracă-te provocator şi fii spontană. Cu siguranţă, nu te va refuza. Alege locuri noi În general, atunci când descoperim în sfârşit ceva care chiar ne place, nu simţim nevoia de a mai schimba puţin lucrurile. Într-o relaţie, sexul este important, însă mai important de atât este modul în care decurg lucrurile.

Nu vă limitaţi doar la dormitor pentru că acolo ţi se pare cel mai confortabil loc pentru a face sex. Încercaţi şi alte locuri şi vei vedea că sexul va fi dintr-o dată mai dulce şi mai plăcut.

Majoritatea cuplurilor consideră că a face sex într-un loc public este cu adevărat o aventură. Riscul de a fi prinşi adaugă acestei fantezii adrenalina de care orice cuplu are nevoie din când în când.

Există nenumărate situaţii sau lucruri care ne atrag atenţia, încât uneori uităm să oferim atenţie partenerului de viaţă. Vorbele dulci, mângâierile, săruturile, toate ajută la consolidarea relaţiei. De aceea, este necesar ca din când în când să îţi faci timp pentru a-ţi alinta iubitul. Nu uita că oricărui bărbat îi place să fie dezmierdat, mai ales înaintea unei partide de sex.

Femeile la fel ca şi bărbaţii au fantezii sexuale, însă multor persoane le este greu să le dezvăluie. Dacă te afli într-o situaţie similară, nu ai de ce să îţi faci griji că partenerul tău nu te va înţelege. Din contră, va fi încântat să audă la ce picanterii te gândeşti. Dacă vrei să îl surprinzi cu adevărat, fii spontană şi pune în practică una dintre fanteziile tale, fără a-i mai spune înainte despre ce este vorba.