Sufletul pereche: 10 semne ca l-ai gasit si ca te va face fericita

1 sufletul pereche jpg jpeg

Avem sansa in fiecare zi sa trecem pe langa omul care ar putea sa ne faca fericiti pentru tot restul vietii: sufletul pereche. Rareori, insa, ne dam seama de lucrul acesta.

Uneori, el apare, insa, cum nu e ca in povesti sau in reclame, nu ne dam seama ca el este alesul. Fara sa realizam, ajungem sa dam cu piciorul unei mari iubiri. Tocmai de asta, multe dintre povestile nespuse ale parintilor sau bunicilor nostri incep cu „ce-ar fi fost daca“. Si totusi, cum reusim sa stim ca el/ea este alesul/aleasa, omul care ne este destinat?

1. Nu-l astepta!

O sa apara, insa nu cand vrei tu. La un moment dat, dintr-o multime de posibilitati, o sa apara sufletul pereche ca o certitudine. Vei stii ca el este, poate ca nu din primul moment, insa la un moment dat vei fi sigur de sentimentele tale.

2. Nu te raporta la comediile romantice

Pentru fiecare dintre noi, povestea este altfel. Printul sau printesa ta ar putea sa-si faca aparitia din cele mai neasteptate locuri si in cel mai neasteptat moment.

3. Sufletul pereche: nu judeca doar dupa aspect

Nu scrie nicaieri ca sufletul pereche trebuie sa fie cel mai frumos, cel mai destept si cel mai viteaz din lume. Uneori, e suficient sa gasesti la el ceea ce n-ai mai gasit la nimeni si asta sa te faca si mai curioasa sa-l descoperi in continuare.

4. S-ar putea sa aiba alte preferinte si valori

Daca sunt mai multe lucrurile care va despart decat cele care va leaga si cu toate astea inca te gandesti la el, s-ar putea ca el sa fie alesul.

5. Te face sa te simti bine in pielea ta

Nu ma refer aici la complimente sau cadouri, ci la comportamentul lui. Daca in prezenta lui nu simti deloc nevoia sa te prefaci ca esti altcineva, atunci esti pe drumul cel bun. Nu-i da drumul! E sufletul pereche pe care l-ai tot asteptat!

6. Sufletul pereche: iti plac defectele lui

Daca degetul lui mijlociu de la picior, care este mai mare decat degetul mare, ti se pare interesant inseamna ca el e alesul! De fapt, orice defect al lui ajunge sa iti placa!

7. E cel mai bun prieten al tau!

Vorbiti cate-n luna si in stele, si dupa cateva ore, iti dai seama ca ai uitat sa mananci, sa bei apa! E clar un semn! Ai grija de el.

8. Iti gasesti linistea atunci cand te ia in brate!

Asta e un dar special. Si nu e vorba de fluturii din stomac, acestia trec dupa cateva luni. E vorba de ceva care ar putea sa dureze toata viata.

9. Sufletul pereche te face sa lupti pentru el

Orice om greseste, asa ca exista posibilitatea sa-ti dai seama ca nu trebuia sa te desparti de el. Iti doresti sa-l suni, dar nu stii ce sa-i spui? Suna-l! Nu ai ce sa mai pierzi! Daca el e sufletul pereche, destinul o sa va aduca din nou impreuna, insa pentru asta trebuie sa fii acolo, in apropierea lui.

10. Nu forta niciodata lucrurile!

Totul se intampla cu un scop. Daca sunteti facuti unul pentru altul, atunci lucrurile vor veni de la sine, fara sa incerci tu sa le grabesti. Un suflet pereche este, pana la urma, doar instrumentul prin care viata ta devine mai frumoasa, diminetile mai senine si greutatile mai usor de trecut. Zambeste mai mult si bucura-te de ce ai!