Sex de împăcare. 4 poziţii EXCELENTE pentru acest tip de amor

1 2 jpg jpeg

În timpul discuţiei aprinse, v-aţi spus suficiente lucruri nu tocmai plăcute şi evident că aţi început să regretaţi. Însă, există un burete magic care vă poate ajuta să ştergeţi rapid de starea proastă pe care o aveţi, ba chiar vă ajută să revigoraţi relaţia: sexul de împăcare. Câteodată chiar merită să aveţi parte de o mică ceartă pentru a vă condimenta viaţa sexuală.

Adânc şi excitant

Pentru această poziţie, el se va aşeza cu un picior întins, iar cu celălalt uşor îndoit, pentru mai mult echilibru. Femeia se va aşeza în braţele lui şi va fi cea care va controla ritmul, dar şi adâncimea penetrării.

Penetrări adânci

Femeia stă deasupra şi, în timpul penetrării, se lasă pe spate până când îi atinge picioarele. El se poate apleca spre ea pentru a-i săruta sânii şi pentru a-i coordona mişcările plasându-şi mâinile pe şoldurile ei. Penetrarea va fi adâncă, iar orgasmul va sosi rapid.

Incitant

Ea se aşază pe o masă sau un birou, sprijinindu-se în mâini. El se va poziţiona în faţă, cu mâinile pe coapsele ei. Cu picioarele în jurul şoldurilor lui, îl va trage mai aproape de ea. În timpul penetrării, ea poate încerca şi mişcări circulare, pentru a spori plăcerea.

Orgasme intense

Pentru această poziţie, el se va aşeza pe pat cu picioarele întinse, sprijinit în mâini. Ea va sta deasupra lui, cu faţa spre el. Îşi pot sincroniza mişcările pentru orgasme intense.