Semne ca e indragostit de tine si nu vrea sa te piarda

1 semne ca e indragostit de tine jpg jpeg

Femeile spun mai des te iubesc. Barbatii, insa, isi declara iubirea rar, adesea asumat si, uneori, atat de discret incat nici nu stii daca e adevarat. Iata cateva semne ca e indragostit de tine!

Publicatia online powerofpositivity.com a abordat acest subiect si confirma ca poate fi o situatie confunza atunci cand nu poti „citi“ sentimentele partenerului. De aceea a facut o scurta enumerare de semne ca e indragostit de tine, usor de identificat. Analizeaza lista si afla daca merita sa investesti sentimente sau mai bine iti reconfigurezi planurile de viitor.

Semne ca e indragostit de tine: te asculta cu atentie!

Primele intalniri inseamna si primele dezvaluiri si declaratii, dar mai cu seama primele intrebari despre viata, studii, cariera. Partenerul tau da dovada de rabdare si atentie cand ii raspunzi la intrebari? Ii face placere sa te auda povestind despre familia ta, despre job, cu bune si rele? Daca iti lasa impresia ca experientele tale sunt importante si pentru el, ai de-a face cu un barbat indragostit.

Te tine de mana si te protejeaza

Cei mai multi barbati indragostiti devin, nativ, pregatiti sa infrunte orice pericol cu care te-ai putea confrunta. Cand e indragostit, un barbat face tot ce ii sta in putinta sa te protejeze de lucrurile sau de oamenii care iti pot face rau fizic sau emotional. O alta parte frumoasa la un barbat care iubeste este ca isi vede partenera ca pe o fiinta extrem de delicata si pura.

Te vede ca fiind (aproape) perfecta

Complexele tale legate de aspectul fizic nu exista pentru el. Este atras de tine, dar te place mai presus de felul cum arati. Cand esti in compania lui, mimica fetei sale exprima mandrie si bucurie ca are langa el o femeie atat de frumoasa. In afara de calitatile evidente, un barbat indragostit se va arata surprins pozitiv cand persoana de langa el da dovada de atitudine de luptator, isi apara punctele de vedere, cantareste deciziile si cauta cel mai avantajoase solutii pentru multe probleme.

Solicita des parerea sau sfatul

Cand incep sa se implice intr-o relatie, barbatii apreciaza opiniile partenerelor. Le place sa le ceara sfaturi si sunt curiosi sa afle ce parere au in diverse subiecte, de la politica, fotbal pana la moda si viata de familie.

Acorda mai mult din timpul lui

Un om indragostit, fie el barbat sau femeie, uita o perioada de nevoile sale si cauta sa le satisfaca in special pe ale celuilalt. Nu se mai considera prioritar si acorda mare parte din timp persoanei iubite. Uneori, un barbat ajunge sa se plieze atat de mult pe dorintele celei de care este interesat, incat se poate reprofila profesional. Sunt numeroase cazuri cand barbatii au adoptat hobby-urile partenerelor pentru a le fi aproape mai mult timp.

Are incredere in tine

Cand se indragosteste cu adevarat, un barbat are incredere deplina in femeia de care este interesat. Chiar daca nu isi cunoaste partenera atat de bine, nu isi face scenarii exagerate cand aceasta sta peste program la serviciu, de exemplu.

Lucrurile se schimba mai tarziu, din cauza mai multor factori. Stresul, problemele la serviciu, kilogramele in plus, aparitia calvitiei, copiii sau poate o viata sexuala nesatisfacatoare – toate acestea sunt motive pentru discutii in contradictoriu legate de incredere. Comunicarea sincera poate rezolva si acest aspect sensibil.

Te prezinta prietenilor si rudelor apropiate

Cand te place cu adevarat, vrea ca toata lumea sa te stie. E un semn clar ca este mandru sa fie in compania ta. De fapt, orice gest de-al lui de a te implica in activitatile sale si in viata personala reprezinta argumente solide ca este indragostit.

@shutterstock