Lucruri pe care orice virgină trebuie să le ştie, însă nu le spune nimeni!

1 2 jpg jpeg

Virginitatea unei femei este văzută fiind un semn de castitate, chiar dacă aceasta ar trebui să fie o alegere individuală. O persoană nu poate fi forţată sau judecată în funcţie de alegerile personale. Iată care sunt lucrurile pe care o virgină trebuie să le ştie neapărat.

Foloseşte prezervativ - Chiar dacă partenerul încearcă să te convingă că fără prezervativ se simte mai bine, această este cea mai eficientă metodă de protecţie împotriva bolilor cu transmitere sexuală şi scade şansele de a rămâne însărcinată.

Bulă de aer - Este un caz rar la fete virgine. Apare atunci când cavitatea vaginală este încă închisă. În momentul în care aerul începe să iasă, ar putea apărea un sunet.

Atenţie la locul de penetrare - Mulţi bărbaţi nu ştiu exact unde trebuie să penetreze exact, aşa că poate fi dureros pentru o virgină că un bărbat să nu ştie ce are de făcut.

Tampoanele sunt mai confortabile după prima partidă de dragoste - Acest lucru se întâmplă pentru că vaginul nu mai este chiar aşa strampt.

Ai nevoie de lubrifianţi - Dacă nu eşti ok cu ideea, poţi încerca să foloseşti lubrifiant pentru a scapă parţial de durere.

Nu te grăbi - O partidă de sex mai lentă îţi va oferi o experienţă mult mai bună.