Descoperă ce-ţi arată visele erotice

1 2 jpg jpeg

Fie că vrei să recunoşti, fie că nu, ai visat scenarii sexuale mai mult sau mai puţin îndrăzneţe. Chiar dacă acestea nu se încadrează în categoria „aşa se cuvine”, specialiştii susţin că e natural să ai anumite vise erotice şi că acestea sunt un excelent amplificator al dorinţelor şi al plăcerilor intime.

Cu ajutorul lor, îţi cunoşti gândurile ascunse Lumina se stinge, corpul se relaxează şi se lasă cufundat în patul moale. Mintea se lasă purtată, prin vis, către o viaţă diferită de cea în care te trezeşti în fiecare dimineaţă.

Lucrurile se precipită şi când să realizezi ce se întâmplă, ceasul deşteptător te trezeşte la realitate.

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să ai un vis erotic pe care nu l-ai înţeles sau care nu avea nicio legătură cu felul tău de a fi?

Evită să te panichezi, nu e nimic anormal. Visele erotice, chiar dacă nu pot fi interpretate cu exactitate, se pot dovedi utile în procesul de autocunoaştere şi-ţi pot condimenta viaţa sexuală.

Se spune că în vise se eliberează cele mai ascunse sau neştiute dorinţe, dar şi cele mai profunde temeri pe care în mod normal nu le recunoşti atunci când eşti în stare de veghe.

Ele ocupă o mare parte din experienţele palpitante de pe tărâmul lui Moş Ene şi, culmea, par atât de reale încât ajungi să te întrebi dacă nu ai greşit cu ceva.

Visele erotice nu semnifică numai ce activitate sexuală ai în general, ci ele îţi pot dezvălui lucruri interesante despre cariera, personalitatea şi relaţiile tale cu cei din jur.

Dacă, spre exemplu, visezi că faci dragoste cu un necunoscut, atunci ai anumite nevoi şi dorinţe pe care nu eşti pregătit să le expui în realitate.

În privinţa viselor cu tentă sexuală nu există etichetări de genul „bun” sau „rău”. Dacă în viaţa reală nu s-au întâmplat lucrurile pe care le visezi şi acestea îţi sunt pe plac, atunci le poţi pune în practică prin intermediul jocului erotic.

De asemenea, mesajele din vise nu trebuie luate ca atare, ci este bine să fie interpretate.

Descifrarea mesajului din spatele acestora poate fi util şi te poate face să-ţi rezolvi mai uşor unele probleme din viaţa reală. Chiar şi cele mai furtunoase vise erotice pot ascunde mesaje complet nevinovate despre lucrurile care te frământă.

Studiile arată că 70% din locuitorii acestei planete au vise erotice, iar o mare parte dintre femei susţin că au experimentat orgasme în timpul sau ca urmare a acestora.

Specialiştii susţin că perioadă cea mai favorabilă pentru visele erotice este cea dinaintea menstruaţiei, pe durata ovulaţiei, dar şi în timpul sarcinii.

Dacă visele erotice conţin experienţe traumatizante trăite în realitate şi acestea se repetă frecvent, este recomandat să consulţi un specialist care te poate „vindeca” de aceste coşmaruri.