De ce insala un barbat? Posibile raspunsuri

1 de ce insala un barbat posibile raspunsuri y7uf jpg jpeg

Iata cateva dintre cele mai frecvente cauze care ii determina pe barbati sa se uite dupa alta femeie:

Nu-i sunt apreciate calitatile

Cand un barbat nu se simte apreciat, incepe sa fie nemultumit de sine sa aiba neincredere in relatie, mai ales daca are anumite asteptari. Din pacate, asteptarile de la relatie pot fi influentate de cercul de prieteni ori de criteriile sociale.

Teoria psihologica spune ca barbatul care nu are incredere în el este tipul care nu agaseaza o femeie atunci cand vrea s-o cucereasca, dar este extrem de vulnerabil cand cineva ii transmite semnale.

Crede ca e bine asa, sa insele, din familie

A fost „educat“ sa aiba convingeri despre familie si relatie care saboteaza ideea de monogamie. Cel mai probabil, ideile au fost inspirate din relatiile adultilor importanti din viata lui, respectiv parintii si rudele apropiate.

A insela inseamna pentru el că nu se „leaga la cap“ intr-o relatie. Este o forma paradoxala de protectie care, de fapt, ii aduce suferinta: din dorinta de a nu fi ranit, raneste el intai si ajunge sa fie si el insusi ranit. In felul acesta, barbatul ajunge la concluzia, in care credea si inainte, ca nu exista relatii stabile.

Are o criza de varsta

Comportament aparent atipic pentru propria persoana, acest tip de barbat se gaseste si el surprins de propriile sale reactii si poate tocmai de aceea este atat de vulnerabil la ele.