Cele mai mari greseli pe care le faci la prima intalnire. Cum sa le eviti

1 2 jpg jpeg

Iata cele mai frecvente greseli facute la prima intalnire si cum sa le eviti.

- Intarzii. Chiar si 5 minute intarziere nu sunt acceptate la o prima intalnire. Oamenii sunt din start nelinistiti la astfel de iesiri deci, un plus de stres din partea ta nu te va ajuta deloc.

- Te imbraci sau se imbraca necorespunzator. Asigura-te ca intotdeauna te imbraci corespunzator locatiei sau evenimentului ales pentru intalnire si ca ii comunici din timp partenerei ceea ce ai ales pentru a se putea pregati cum se cuvine.

- Intri in discutii politice sau despre religie. Stai departe de dezbateri aprinse la prima intalnire. Aceasta e o conditie de baza pentru ca lucrurile sa mearga asa cum iti doresti.

- Aduci prieteni cu tine. Daca iti aduci prieteni cu tine la o intalnire dai o senzatie de imaturitate si nesiguranta in fortele proprii. Asigura-te deci ca e o intalnire in doi.

- Te imbeti. Unii oameni se transforma complet intr-o alta persoana atunci cand beau prea mult. Lasa cealalta persoana sa te cunoasca asa cum esti si pastreaza-ti poftele pe mai tarziu. Alcoolul trebuie introdus intr-o relatie treptat si nu din prima.