Cele mai fierbinti zodii in pat. Iti ofera cele mai tari partide de amor

1 cele mai fierbinti zodii in pat iti ofera cele mai tari partide de amor clsr jpg jpeg

Unele stiu sa te duca pe culmile placerii si sa te tina in brate dupa o partida intensa de sex.

VARSATOR

Ceea ce ii face sa se afle pe lista este abilitatea lor de a te convinge sa faci lucruri picante in pat, in toate modurile in care poti imagina. Varsatorul nu este un semn zodiacal emotional, asa ca nu face dragoste, ci sex nebun. Initiaza sexul si aduce inovatie in pat. Nu vei uita niciodata o partida de amor cu un Varsator. 

SCORPION

Este maestrul sexului. Are un libido ridicat si isi doreste intotdeauna sa se autodepaseasca in pat. Aduce pasiunea in dormitor, aratandu-ti cat de mult inseamna pentru el sa fii satisfacuta din punct de vedere sexuala. Se asigura intotdeauna ca lucrurile nu devin plictisitoare in dormitor. Ai grija insa sa nu te implici emotional prea mult.

BERBEC

Este captivant. Este intoxidant. Este invaluit in mister iar sexul cu el nu poate fi uitat. Te va face sa te explorezi in moduri in care nu ai face-o in mod normal. Te va face sa ai orgasm intr-un fel la care nu te-ai gandit niciodata. Insa nu vor sa aiba relatii. Aventurile de o noapte sunt preferatele lor. Iti vor explora sexualitatea si vor reusi sa gaseasca acele puncte care te vor face sa urli de placere.