Cele mai comune cinci fantezii amoroase!

1 2 jpg jpeg

Cercetările au avut loc pentru noua sa carte ”Tell Me What You Want”. În interviuri, el a întrebat oamenii despre viaţa lor sexuală şi fanteziile pe care aceştia le au. Iată cele mai coumune fantezii:

1. Sex în trei. În topul listei 89% dintre cei intervievaţi au spus că visează să facă parte dintr-un act sexual cu alţi 2 oameni. Psihologul a constatat de asemenea că bărbaţii au au avut ca fantezia sexul cu două femei, în timp ce femeile heterosexuale nu au arătat preferinţa pentru sexul partenerilor.

2. BDSM. Potrivit rezultatelor lui Lehmiller, 65% dintre participanţi şi-au imaginat cum ar fi să aibă parte de un act sexual agresiv, fie sub formă de plesnit, muşcături sau picături de ceară fierbinte. Mulţi au visat la cel puţin un act BDSM, în timp ce femeile au avut dorinţe "puţin mai frecvente" de a renunţa la control pentru a se oferi complet unui partener.

3. Sexul în public. Locaţia a fost una dintre cele mai mari fantezii pentru femei, iar mulţi au mărturisit că vor să încerce să facă sex într-un loc public, unde există riscul să fie prinşi. Unele dintre locaţiile de top menţionate au inclus locul de muncă, în parc sau în lift.

4. Relaţii deschise. Un număr mare de participanţi au dezvăluit că ar dori să facă sex cu alte persoane dacă asta ar fi aprobat de partenerul lor. 79% dintre bărbaţi şi 62% dintre femei visează să fie într-o relaţie deschisă, în timp ce 58% dintre participanţi au recunoscut că s-au gândit să îşi privescă partenerul făcând sex cu alte persoane.

5. Aventuri cu persoane de acelaşi sex. Cu toate că mulţi dintre participanţi s-au dentificat drept heterosexuali, un număr mare de participanţi au spus că au avut fantezii cu persoane de acelaşi sex. 59% dintre femeile heterosexule au spus că au avut fantezii prin care voiau să întreţină relaţii sexuale cu alte femei, în timp ce 26% dintre bărbaţii heterosexuali au spus că au visat la partide cu alţi bărbaţi.