Ce spune despre partener modul în care îi place să facă dragoste

1 2 jpg jpeg

Poziţia misionarului, preferată de cei fideli Dacă îi place să facă amor în poziţia misionarului, nu trage concluzii pripite şi nu-l cataloga drept un partener lipsit de iniţiativă. Din contră, este devotat, îi place stabilitatea şi este tandru, loial şi te poţi baza pe el în orice situaţie. Faptul că preferă această poziţie mai poate spune despre personalitatea sa că este destul de comod şi că evită să-şi asume riscuri.

Un bărbat care preferă femeia deasupra este obişnuit să obţină lucrurile uşor de la viaţă, nu se chinuie prea mult să obţină ceva. Este şi un tip comod. Poate însemna, de asemenea, că are o doză de aroganţă.

Această poziţie este specifică unui partener atent la dorinţele tale. Este o poziţie preferată şi de posesivi, geloşi, care simt nevoia de afecţiune, dar şi de dovezi constante de iubire.

Dacă faceţi adesea amor în această poziţie, atunci ai un partener sigur pe el, care ţine frâiele relaţiei, însă faptul că aceasta nu presupune să vă priviţi în ochi poate indica şi că are anumite temeri. Este, de asemenea, o poziţie specifică bărbaţilor independenţi şi... deschişi către aventuri. Îl face, de asemenea, să se simtă ca un rege în dormitor.