Aşa îţi menţii vaginul tânăr - Trucuri simple

1 2 jpg jpeg

Fă-ţi corect exerciţiile Kegel - Multe femei nu le fac îndeajuns de mult şi nu încordează muşchii vaginali atât cât trebuie. Rutina sugerează o contracţie a muşchilor pelvieni timp de cinci secunde, relaxează şi repetă de 100 de ori, de trei ori pe zi.

Rămâi activă din punct de vedere sexual - Dacă nu primeşţi îndeajuns de multă stimulare şi nu ajunge sânge îndeajuns în acea zona, ţesutul şi muşchii se pot schimba. În plus, dacă nu îţi faci griji pentru o sarcină, trebuie să ştii că sperma lui are efecte anti-îmbătrânire.

Fă sex şi stai întotdeauna deasupra - Atunci când tu este dedesubt, partenerul tău controlează mişcările şi îţi poate întinde, fără să vrea, zona intimă.

Evita dietele de tip yo-yo - Dacă te îngraşi şi slăbeşţi, aşa se va întâmplă şi cu vulva ta. În special, labiile mari îşi vor pierde din elasticitate şi vor începe să "atârne". În plus, nu vei mai câştiga greutate în acea zona.

Scapă de scaunul de la birou - Pentru câteva exerciţii în plus, cumpără-ţi o minge medicinală şi stai pe ea timp de 15 minute pe zi. Aceasta îţi forţează muşchii pelvieni să se contracte fără că tu să faci vreun efort.