Adu-ţi partenerul pe culmile plăcerii prin masaj erotic

1 2 jpg jpeg

Înainte de a începe masajul, încearcă să creezi o atmosferă plăcută în cameră, cu flori, lumânări parfumate şi muzică relaxantă. Pregăteşte locul de masaj fie pe pat, fie pe o canapea sau pe podea aşezând în prealabil câteva pături. Ţine cont de faptul că ar fi ideal ca masajul să fie făcut pe o suprafaţă tare şi să faci în aşa fel încât să te poţi muta atât în stânga cât şi în dreapta partenerului. De asemenea, înlătură orice factor care v-ar putea distrage: închide telefonul şi fă în aşa fel încât să fiţi singuri în casă. Ai grijă să fie o temperatură potrivită în cameră şi să ai prosoape la îndemână, atât pentru a acoperi unele părţi ale corpului partenerului cât şi pentru a te şterge pe mâini de excesul de ulei Poţi alege uleiuri afrodisiace

Pentru a face masajul ai nevoie de uleiuri sau de loţiuni speciale pentru masaj. Pentru senzaţii mai intense, poţi amesteca uleiul de masaj cu esenţe

de santal, de iasomie sau de flori de portocal. Totuşi, asigură-te înainte de asta că partenerul nu este alergic sau are o sensibilitate la astfel de uleiuri.

În timpul masajului, puteţi fi goi sau în lenjeria intimă şi vă puteţi folosi de orice obiect care vă încântă simţurile, fie că este vorba despre o mănuşă de blăniţă, pene, o eşarfă de mătase sau flori.

• În primul rând, asigură-te că partenerul tău este relaxat şi că se simte confortabil. Ar fi bine să stea cu ochii închişi

• Începe cu un masaj simplu al spatelui sau al cefei şi capului. Astfel, partenerul se va obişnui cu atingerea.

• Atunci când sunteţi amândoi pregătiţi, încurajează-ţi partenerul să se aşeze cu faţa în jos şi lasă-ţi degetele să alunece uşor pe corpului lui de la gât în jos. Mângâie-i spatele şi cu mişcări dinspre coloana vertebrală către o parte şi alta a coastelor. Aminteşte-ţi că mişcările continue este cheia şi încearcă să aplici aceeaşi presiune cu ambele mâini.

• În momentele în care îţi aşezi sau îţi iei mâinile de pe corpul partenerului foloseşte o mişcare de alunecare. Asigură-te că atingerile tale sunt armonioase şi fluide, fiecare dintre ele continuând precedenta şi pregătind următoarea.

• Mângâierile trebuie să fie cât mai variate. Schimbă periodic ritmul, timpul cât îl petreci masând o parte a corpului şi presiune. Scopul tău este ca partenerul să se relaxeze şi să se bucure de senzaţii, nu să adoarmă.

• Întreabă-ţi partenerul ce zone preferă să fie masate şi ce presiune îi face plăcere să aplici.

• Pentru un plus de senzualitate, îţi poţi folosi întregul corp în cadrul masajului, atingând partenerul cu părul, cu pieptul şi cu buzele.

• Încearcă să te simţi şi tu confortabil şi sigur pe ceea ce faci. Lasă-ţi insitinctele să te ghideze, explorând punctele sensibile ale partenerului.