5 trucuri să reaprinzi pasiunea în dormitor

1 2 jpg jpeg

Odată cu trecerea timpului, nopţile petrecute împreună cu partenerul de viaţă nu mai sunt aşa pline de pasiune ca la început. Ai vrea să ai parte din nou de nopţile fierbinţi de altădată. Este cazul să iei măsuri şi să te foloseşti de diferite “trucuri” pentru a-l face să te dorească din nou.

Cadouri fără motiv

Până a ajunge în dormitor, trebuie să-i trezeşti celuilalt interesul pentru tine.Surprinde-l atunci cu mici cadouri făcute fără un motiv anume. Poate fi o floare, un desert delicios, o carte, un film sau o cină la un restaurant romantic.

Citeşte şi: Operaţia care le ajută pe femei să ajungă la orgasm

Caută clipele de intimitate

După ce copiii dorm, caută să rămâi singură cu partnerul tău şi să staţi de vorbă despre toto ce vi  s-a întâmplat peste zi. O lumină romantică care să cuprindă camera că va ajuta să vă priviţi cu alţi ochi. Ciocniţi un pahar de vin roşu în cinstea voastră. Acesta vă va pune sângele în mişcare şi vă va ajuta să lasaţi probleme stresante deoparte.

Lenjeria sexy, piesa de rezistenţă

O lenjerie sexy pusă în locul eternelor pijamale lălâi va face ravagii în inima partenerului tău. Alege un moment în care el nu s-ar aştepta să fii îmbrăcată aşa. Apropie-te de el tiptil şi îmrbăţişează- tandru şi drăgăstos. Un sărut pasional va pune punctul pe i şi-i va reaminti soţului tău de femeia de care s-a îndrăgostit.

Masajul erotic vă va incita

Cumpăraţi-vă  ulei de magnolie,de iasomie sau de mentă. Fiecare dintre aceste uleiuri,aplicat cald,cu mişcări fine, are o acţiune euforizantă,ce aduce în patul vostru atmosfera fierbinte şi senzuală a unei nopţi tropicale.

Alegeţi meniu ....erotic care vă place

În aceste momente extrem de intime spuneţi-vă reciproc ce vă face plăcere,ce fantezii erotice aveţi. Chiar dacă au trecut mulţi ani de căsnicie şi poate aţi considerat acest subiect tabu,veţi fi suprinşi câte puteţi afla. Dacă treceţi de acest prag al discuţiei,fiecare diintre voi va fi încântat că a reuşit să  vadă ceva nou în celălalt.  Puneţi în aplicare aceste fantezii,dacă ele vă fac plăcere.

Citeşte şi: