5 secrete ca să-i stârneşti pasiunea

1 2 jpg jpeg

Te-ai îndrăgostit şi vrei să aprinzi flacăra pasiunii în inima alesului? Sau eşti demult într-o relaţie, dar pasiunea parcă s-a stins? Iată câteva trucuri care te ajută în acest demers!

Dă-i impresia că el are iniţiativa Nu fă primii paşi pentru a te apropia de el, într-un mod ostentativ. Nu-l invita direct la cină sau la cinema. Alesul tău trebuie să aibă impresia că el este cel care are iniţiativa, şi nu invers. Fă o strategie înainte de trece la acţiune. Încearcă să nu-ţi pierzi capul în vâltoarea dragostei şi să priveşti lucrurile cu oarecare detaşare. Alege timpul potrivit Vrăjeşte-l cu farmecul tău, dar lasă-i timp ca să fie vrăjit. Vei şti, cu siguranţă, când a venit momentul să-i declari dragostea ta. Un moment neaşteptat din viaţa persoanei iubite – un succes neaşteptat, o reuşită artistică sau personală, când mintea este eliberată de griji şi imaginează în culori optimiste viitorul ar putea fi un astfel de moment-cheie. Caută locul potrivit Ca să-ţi deschizi inima, găseşte locul potrivit. Un loc nu lipsit de solemnitate, dedicat dragostei, încrederii reciproce: o biserică, o catedrală pe care v-aţi propus s-o vizitaţi, casa bunicilor.

Nu-i spune prea des „te iubesc“

Evită să-l bombardezi cu „te iubesc”-uri,asta poate să declanşeze o reacţie de rezistenţă,ba chiar de respingere. Chiar aţi trecut deja la faza „relaţii intime“,aşteaptă momentul potrivit pentru a-ţi declara flacăra pasiunii.

Dar, când vine clipa ... afirmă-ţi pasiunea sus şi tare

Când crezi că ai aprins flacăra şi în inima lui,nu mai ezita să-ţi afirmi dragostea sus şi tare. La propriu! Dacă alesul tău reacţionează pozitiv,e semn că strategia ta a dat roade. Dar,dacă au trecut 3 luni şi iubitul tău are reacţii slabe la tentativele tale de seducţie,e semn că trebuie să-ţi cauţi prinţul fermecător în altă parte.