3 poziţii pentru sex din picioare care te duc la orgasm

2 sex picioare jpg jpeg

Te-ai cam plictisit să faci amor în stilul clasic? Asta nu e rău deloc. E doar un semnal că ar trebui să încerci şi altceva. Cu siguranţă, asta va fi benefic pentru amândoi. Ce spui despre sexul în picioare? Nu este aşa de greu pe cât îţi imaginezi. Cu un pic de exerciţiu o să ţi se pară floare la ureche, iar senzaţiile noi pe care le vei trăi te vor convinge că a fost o alegere bună să încerci şi altceva.

Iată câteva poziţii pentru sex din picioare care te vor conduce la un final fericit!

„Doggy style“ din picioare

Femeia trebuie să se aplece şi să se sprijine cu palmele de perete sau de un alt obiect stabil (masă, frigider, etc). Partenerul o va penetra în timp ce-i va ridica piciorul cu mâna. Dacă vei încerca această poziţie, vei avea parte de un orgasm intens, iar partenerul tău va fi cucerit de propunerea ta.

Dansează în braţele partenerului

Dacă eşti slăbuţă, poţi încerca o poziţie extrem de excitantă. E puţin dificilă, însă cu puţin exerciţiu veţi avea parte de senzaţii pe care nu le-aţi mai trăit până acum. Femeia trebuie să stea în braţele iubitului şi de acolo lucrurile vor merge de la sine. Ambii parteneri vor avea parte, cu siguranţă, de un final fericit.

Ochi în ochi

O altă poziţie excelentă pentru sexul din picioare este cea în care partenerii se pot privii în ochi. Femeia trebuie să se sprijine de un perete, iar el o va cuprinde în braţe, ridicându-i puţin coapsele. Avantajul acestei poziţii este că vă puteţi săruta des, vă puteţi uita unul în ochii celuilalt. Practic, această poziţie vă asigură toate elementele de care aveţi nevoie ca să alcătuiţi un cadru extrem de fierbinte şi să ajungeţi, de ce nu, în acelaşi timp la orgasm.

Nu uita că viaţa sexuală contribuie la menţinerea unei relaţii de calitate! Din când în când, aceasta are nevoie de noi condimente.

Citeşte şi: Când se consideră că un penis este anormal de mic?