Cariera, cauza de infertilitate non-medical─â num─ârul 1! Ce recomand─â medicii femeii moderne

1 2 jpg jpeg

Speciali┼čtii avertizeaz─â faptul c─â v├órsta la care persoanele de sex feminin aleg s─â devin─â mame este din ce ├«n ce mai ├«naintat─â ceea ce face ca femeia s─â poat─â r─âm├ón─â ├«ns─ârcinat─â pe cale normal─â destul de greu.

Dup─â 30 de ani ├«ncepe un declin u┼čor al fertilit─â┼úii, ovulele ├«mb─âtr├ónesc ┼či fertilizeaz─â mai greu, dup─â 35 lucrurile devin din ce ├«n ce mai dificile, iar dup─â 40 de ani fertilitatea unei femei scade abrupt.

ÔÇŁCele mai multe dintre pacientele care ├«mi trec pragul cabinetului au peste 35 de ani. ├«n momentul de fa┼ú─â, cariera este cauza de infertilitate non-medical─â num─ârul 1 ├«n r├óndul femeilor. ┼×i este bine s─â se ┼čtie c─â, dup─â 35 de ani, o sarcin─â pe cale natural─â se poate ob┼úine din ce ├«n ce mai greu. Fertilitatea femeii depinde foarte mult de v├órst─â, de aceea ar fi bine ca la 30 de ani femeile s─â aib─â deja un copil.

Cariera ┼či postura de mama nu se exclud, se pot face la fel de bine am├óndou─â. Dar s─â ajungi la 35-40 de ani ┼či s─â consta┼úi c─â nu mai po┼úi avea copii e un lucru trist ┼či, uneori, ireversibilÔÇŁ, spune Andreas Vythoulkas, medic specialist obstetric─â-ginecologie, cu supraspecializare ├«n infertilitate, conform Mediafax.