De ce esti prins de catre partener cand il inseli - Ce greseli faci

1 de ce esti prins de catre partener cand il inseli rbnz jpg jpeg

Stii si tu ca, de cele mai multe ori, cel care-si inseala partenerul de viata este prins. Oricat te-ai ascunde sioricat ai minti, sunt mari sanse ca iubitul/iubita sa-si dea seama foarte repede ca-i esti infidel/a.

Iata cateva aspecte ale comportamentului tau care il fac pe partener sa-si dea seama ca e inselat. Pleci de la premisa ca NU vei fi prins/a Toti oamenii care isi insala partenerii au impresia ca nu vor fi prinsi. Chiar daca stau cu teama in san, ei considera ca nu vor fi descoperiti. Insa aceasta premisa ii face sa fie nesabuiti si sa comita greseli, caci se angajeaza la un comportament tot mai riscant. Desi unele persoane sunt in stare sa sustina relatii extraconjugale chiar ani la rand, in mod inevitabil se vor incurca in propriile minciuni si se vor da de gol intr-un fel sau intr-altul. Iti schimbi look-ul Atat femeile, cat si barbatii care au relatii extraconjugale acorda, din momentul inceperii aventurii, mai multa atentie aspectului fizic. In multe cazuri depun eforturi mari pentru imbunatatirea lookului atunci cand urmeaza sa se intalneasca cu amantul/a. Este firesc, la un moment dat, ca partenerul de cuplu sa-si ridice semne de intrebare cand isi vede iubitul/a iesind in oras aranjat/a fara el, dar cand sunt impreuna are un aspect mult mai neglijent.  

Persoanele care insala sunt, deseori, imposibil de contactat

Ba nu era semnal in zona, ba erau la subsol, ba i se terminase bateria la telefon. Indiferent de scuza, cel ce insala gaseste mereu motive pentru a justifica de ce nu a putut fi contactat in niciun fel. Invariabil, la un moment dat acest comportament ridica semne de intrebare.