Cum iti dai seama daca e bun la pat? Fii atenta la aceste semne

1 cum iti dai seama daca e bun la pat fii atenta la semnele astea jbf4 jpg jpeg

Este imposibil sa privesti pe cineva si sa-ti dai seama daca este bun in pat. Nu exista cercetari stiintifice solide care spun ca cineva care arata intr-un anume fel sau face un anumit lucru va fi genial in asternuturi.

Insa o noua teorie sustine altceva. Conform unei cercetari realizate de Wakefierld Research pentru LG QuadWash, nu ceea ce faci in pat transmite un semnal sexy.

Din cele 1000 de persoane intervievate, 58% au fost de acord ca cineva care face curatenie si treaba in casa va fi bun la pat.

In plus, rezultatele au dezvaluit ca cei mai multi americani (52%) au recunoscut ca sunt excitati atunci cand partenerul face treaba din casa (57% dintre femei si 46% dintre barbati).

Si aproape doi din cinci americani au mentionat ca prefera ca partenerul sa le trimita o fotografie in timp ce face curatenie in casa, decat o fotografie in costum de baie. 

17% dintre americani si-ar dori sa faca treaba in casa dupa o cearta decat sa isi ceara scuze. 

Cercetarile sunt sustinute si psihologi. "Persoanele care fac treaba buna la curatarea casei arata atentie la detalii, incredere si independenta", spune terapeutul Allen Wagner.