Cele mai bizare metode contraceptive folosite de-a lungul timpului

1 2 jpg jpeg

Teama de a deveni părinte într-un moment în care nu îţi doreşti te poate împinge la gesturi necugetate. Astfel , că metodele bizare de contracepţie au existat încă din cele mai vechi timpuri.

În Grecia, de exemplu, acum câteva sute de ani exista crezul unui ginecolog conform căruia dacă femeile îşi vor ţine respiraţia spre finalul actului sexual, îşi vor provoca un strănut şi astfel lichidul seminal nu va ajunge în vagin.

Tehnica a fost pusă în aplicare însă din păcate nu a avut rezultatul scontat.

Până şi în ziua de astăzi cea mai sigură metodă contracepţivă rămâne prezervativul şi abstinenţa.

Buretele cu lămâie

1 2 jpg jpeg

O altă idee trăznită este reprezentată de zeama de lămâie îmbibată pe un burete şi apoi introdus în vagin pentru o perioadă.

Ideea ce bază a acestei metodă constând în faptul că aciditatea lămâii va evita o posibilă sarcină. Această metodă, la fel ca şi cea de mai sus s-a dovedit a fi un adevărat fiasco.

Află tot ce trebuie să ştii despre sarcina toxică AICI

Bumbacul şi coca cola

1 2 jpg jpeg

Nebunia bumbacului presupunea că este atât de pli de virtuţi încât este benefic inclusiv pentru a evita apariţia unei sarcini. Astfel, femeile foloseau bucăţi de bumbac, le introduceau în vagina astfel încât acesta să absoarbă lichidul seminal şi astfel se spera a se evita apariţia unui bebeluş nouă luni mai târziu.

Nici Cola nu a trecut testul de contracepţie la care a fost supusă.Tot ce a reuşit cola să facă este să le transforme pe femeile ce au folosit-o făcându-le mult ami lipicioase şi însărcinate.

Ceaiul din testicule de castor

Această idee vine din Canada, unde exista crezul că acest ceai are posibilitatea de a evita apariţia unei sarcini. De regulă se luau testicolele de castor, se uscau şi apoi se înmuiau în apă caldă preparându-se astfel o infuzie pe care femeile o consumau ulterior. Chiar şi aşa, testicolele de castor nu au trecut nici ele testul contracepţiei.

Dacă vrei să îţi păstrezi sănătatea şi să eviţi apariţia unei sarcini, mergi la un medic specialist şi vezi ce metodă contraceptivă este cea mai indicată pentru tine.