Ce spune despre relatia ta modul in care iti imbratisezi partenerul

1 pexels photo 853407 jpg jpeg

Modul in care imbratisezi o persoana poate spune multe despre relatia pe care o ai cu partenerul si sentimentele pe care aceste le are pentru tine. Poti sa observi atunci cand apar probleme, urmarind anumite semne.

1. Va imbratisati ca si cum ar fi sfarsitul lumii - Este vorba despre acea imbratisare din care nu iti mai vine sa iesi. Aceasta implica o relatie serioasa din care nu iti doresti sa iesi. Daca persista insa pentru mult timp in relatia voastra, este momentul sa aveti o discutie. Daca partenerul te imbratiseaza in acest fel prea des, ii este frica sa nu te piarda sau simte ca tu nu ii oferi indeajuns de multa iubire.

2. Imbratisarea cu contac minim - Vorbim despre cea in care doar partile de sus ale corpului se ating. Este un semn de avertizare care isi spune ca partenerul tau nu se simte confortabil cu tine. 

3. Imbratisarea cu picioarele tale in jurul taliei lui - Exista o atractie uriasa intre voi doi si amandoi aveti pasiuni uriase. Daca va imbratisati des asa, aveti o viata sexuala activa.