Ce nu le place femeilor în timpul sexului

1 ce nu le place femeilor in timpul sexului jpg jpeg

Fără nicio legatură cu romantismul sau cu pasiunea, oamenii de ştiinţă au aflat când sunt dispuse femeile să facă sex. Răspunsul este aparent simplu, mai ales dacă stai să te gândeşti că seara ai mai mult timp liber şi nu eşti presată de treburile casnice sau de cele de la serviciu.

Este dovedit că, pentru a face dragoste, nu trebuie să fii într-un anume fel, de exemplu, să ai o stare de excitaţie dusă la cote înalte. Pofta vine mâncând, spune o vorbă din popor.

O companie producătoare de jucării sexuale a decis să intervieveze 3000 de adulţi în privinţa aspectelor pe care le detestă în dormitor.

Cel mai comun lucru pe care îl urăsc femeile, cu un procent de 30%, este de a se preocupa în timpul sexului. Pe de altă parte, bărbaţii urăsc când partidele de sex se termină prea repede (34%). Acest aspect este valabil şi în cazul femeilor, cu un procent la 29%. Printre alte lucruri pe care femeile le detestă în timpul sexului sunt: să nu ajungă la orgasm (28%), întreruperile (27%) şi să nu aibă parte de preludiu suficient timp (24%).

Pe lista lucrurilor pe care bărbaţii le detestă se numără: să nu-şi aducă partenera la orgasm (30%), întreruperile (28%), să nu aibă orgasm (21%) şi să se aleagă cu boli cu transmitere sexuală (17%).