Aşa îţi reinventezi viaţa sexuală! Sfaturi de pus în practică

1 shutterstock 1576047511 jpg jpeg

Sătui de rutina din dormitor? Vă cunoaşteţi reciproc fiecare mişcare şi simţi că e timpul pentru o mică schimbare în intimitate? Pentru a reaprinde flacăra pasiunii în cuplu, poţi să-i faci partenerului tău câteva propuneri care cu siguranţă că-i vor stârni interesul.

Sunteţi împreună de atâţia ani şi, pe cât de puternice vă sunt sentimentele, pe atât de complicat ţi se pare să mai aduci ceva nou atunci când vine vorba despre exprimat fizic dragostea care vă leagă. Însă există numeroase moduri prin care poţi face asta, fără să simţi că nu te reprezintă sau că ţi-ar fi ruşine să încerci. 

Cumpăraţi împreună lenjerie intimă

Poate fi chiar distractiv să mergeţi împreună să alegeţi o ţinută pe placul amândurora, pe care s-o porţi următoarea dată când veţi fi împreună în aşternuturi. Ar fi un fel de preludiu al unui preludiu, iar efectul te poate lua complet prin surprindere. Un gest atât de banal va naşte dorinţa de-a petrece cât mai repede acele clipe minunate în doi, vă va face nerăbdători şi plini de dorinţă.

Îndeplineşte-ţi fanteziile

Trebuie să recunoaştem că avem cu toţii câte un vis neîmplinit în ceea ce priveşte viaţa noastră sexuală. Iar exprimarea acelui vis şi îndeplinirea lui pot fi cele mai bune lucruri care se pot întâmpla relaţiei în care suntem implicaţi. Aşadar, ia-ţi inima în dinţi şi povesteşte-i partenerului tău fantezia ta. Fie că e vorba despre câteva momente de tandreţe petrecute într-un alt loc decât cel obişnuit sau interpretând un rol, intrând în pielea unui personaj, cu sigurnaţă că va face lucrurile mai interesante între voi doi. Câteodată poate să ajute doar faptul că purtaţi nişte haine diferite sau că vă prefaceţi că aveţi o altă meserie şi încercaţi să vă seduceţi partenerul. 

Baie înspumată în doi

Câteodată nimic nu-i mai relaxant ca o baie înspumată, după o zi aglomerată, plină de responsabilităţi. Pentru o seară perfectă, poţi adăuga şi puţină muzică în surdină, un pahar de vin şi persoana iubită alături. Puteţi povesti vrute şi nevrute în timp ce vă atingeţi uşor unul pe altul. E de-ajuns să vă relaxaţi împreună în acest fel pentru a simţi că intimitatea dintre voi creşte. La fel şi dorinţa de-a fi mereu unul lângă altul. 

Citeste si: Mituri despre simularea orgasmului

Introduceţi jocuri în dormitor

Poate fi amuzant şi incitant în acelaşi timp. O partidă de poker pe dezbrăcatelea vă poate distra şi apropia mai mult ca orice. Acelaşi efect îl poate avea un joc de Adevăr sau Provocare, în care unul dintre voi pune o întrebare, iar celălalt îi răspunde în cel mai sincer mod cu puţinţă sau, dacă refuză, va îndeplini o poruncă. Atenţie, nimic nu este interzis seara jocurilor în doi. Secretele nu-şi au locul între voi!

Încercaţi o poziţie nouă

E probabil cea mai la îndemână metodă de-a stâni pasiunea în dormitor. Nu trebuie să faceţi dragoste la fel în fiecare seară. Iar, dacă n-aveţi idee ce altceva v-ar putea face plăcere, puteţi căuta pe internet noi poziţii sexuale. Totul e să comunicaţi bine între voi, să nu-l stânjeniţi pe partener şi să vă facă neapărat plăcere.

INFO

Aprindem sau stingem lumina? Un studiu realizat pe 2.000 de oameni relevă că persoanele singure preferă sexul cu lumina aprinsă, iar cei căsătoriţi fac dragoste pe întuneric. Fă-i o surpriză partenerului tău diseară!

Citeste si: Care este cheia plăcerii feminine