Asa iti imbunatatesti viata sexuala

1 asa iti imbunatatesti viata sexuala kujh jpg jpeg

Reteta pentru o viaţă sexuală perfectă nu există. Chiar şi cel mai împlinit cuplu poate trece prin momente critice în dormitor. Din cauza complexelor, a stresului, unor medicamente, a sedentarismului şi viciilor poate dispărea dorinţa de a face dragoste cu partenerul de viaţă. Există însă mici trucuri care condimentează activitatea intimă.

Controleaza-ti greutatea si odihneste-te

Oamenii de ştiinţă au descoperit că performanţele sexuale se îmbunătăţesc, dacă faci mişcare, te odihneşti şi îţi menţii greutatea în limite normale.

Fa miscare si mananca sanatos

Adoptarea unui stil alimentar sănătos este o altă condiţie de urmat, dacă îţi doreşti rezultate mai bune în dormitor. O dietă bogată în substanţe nutritive, în care se găsesc legume şi fructe, nuci, lactate şi peşte poate scădea nivelul de colesterol „rău“ din organism, scrie clicksanatate.ro.

Evita stresul

Dacă ai încredere în tine şi afişezi o atitudine optimistă, vei vedea îmbunătăţiri şi asupra libidoului, se arată într-un studiu recet în domeniu.

Consuma alimente afrodisiace

În natură există o mulţime de alternative la pilula albastră, care pot stimula pofta de sex. Consumă şi alimente recunoscute pentru efectul lor afrodisiac, precum ţelină, stridii, banane, avocado, nuci, mango, piersici, căpşuni, ouă, ficat, smochine, usturoi, dovleac şi ciocolată.