Secretul sănătăţii Prinţului Charles a fost dezvăluit

1 charles jpg jpeg

Secretul tinereţii incredibile a Prinţului Charles a fost dezvăluit chiar de soţia lui Camilla, Ducesa de Cornwall. Aceasta susţine că nu a mai văzut pe nimeni la fel de puternic şi viguros la 70 de ani. Charles şi Camilla s-au căsătorit în 2005. Prinţul Charles a fost diagnosticat cu COVID-19 în martie, dar a reuşit să învingă boala datorită organismului său puternic.

Prinţul Charles împlineşte 72 de ani la 14 noiembrie, iar soţia lui Camilla (73 de ani) este şocată de forma fizică în care se află. După ce a reuşit să învingă cu succes COVId-19 în urmă cu doar câteva luni, Prinţul Charles şi-a revenit la bunul lui obicei de a se plimba ore în şir pe munţi. ”Urcă munţii ca o capră sălbatică. Este cel mai sportiv bărbat de peste 70 de ani pe care îl cunosc”, a declarat pentru The Guardian Camilla, ducesa de Cornwall. În tinereţe, Charles era certat de tatăl său că nu era suficient de atletic, dar cu timpul s-a schimbat. Acum poate urca pe munţi cu o sprinteneală remarcabilă. Mai mult decât atât, nu oboseşte deloc chiar dacă mărşăluieşte ore în şir, potrivit click.ro.

Prinţul a stat şapte zile în izolare după ce a fost diagnosticat, la 25 martie, cu noul coronavirus. Camilla, care a fost testată negativ pentru COVID-19, s-a autoizolat timp de două săptămâni, în conformitate cu recomandările, pe proprietatea Balmoral, din Aberdeenshire. Ei s-au reunit la timp pentru a aniversa 15 ani de căsnicie. Presa\ britanică a speculat că Charles s-ar fi îmbolnăvit după o întâlnire cu Prinţul Albert de Monaco, 62 de ani.